Kabeh Money ing bumi

Kabeh dhuwit lan Aset ing World ditampilake ing fisik $100 Bills – Infographic

Ten Thousand Dollars

Salah atus dolar
$100 – Paling counterfeited dhuwit denomination ing donya. Ing paling umum digunaaké panyimpenan regane ing donya kanggo panganyang tamba. Tansah donya obah.

Ten Thousand Dollars
$10,000 – Cukup kanggo vacation gedhe utawa kanggo tuku mobil dipigunakaké. Kira-kira setahun karya kanggo manungsa rata-rata ing bumi.

Atus Yuta dolar

Salah Juta Dolar
$1,000,000 – punika awis kothak ing lantai.

Atus Yuta dolar
$100,000,000 – Plenty to go around for everyone. Mathuk apik ing ISO / Standar karo pallet ukuran.

Salah Milyar Dollars

Salah Milyar Dollars
$1,000,000,000 – Iki carane milyar dolar katon kaya. 10 pallets saka $100 tagihan.

Salah Triliun Dollars

Salah Triliun Dollars
$1,000,000,000,000 – Nalika padha uncalan watara tembung “triliun” kaya iku apa, this is the realit of $1 dolar triliun. Kothak pallets ing sisih tengen $10 milyar dolar. 100x lan sampeyan duwe menara $1 triliun sing 465 kaki dhuwur (142 meter).


 

Kabeh Investment Gold lan Silver ing Donya

Emas lan Silver kabeh investasi ing Donya

Demonocacy.info wis darmabakti artikel kanggo kabeh emas lan kabeh Silver ing Donya. Iki ringkesan jumlah relatif cilik emas lan salaka kasedhiya ing donya kanggo tujuan investasi. Ing Nilai kira-kira saka kabeh Gold investasi ing World punika $2.5 Triliun USD ing $ 40 / gram utawa $ 1250 / ons.

Ana Ngartekno luwih perak ing donya saka emas, nanging amarga perak kelipatan luwih murah tinimbang emas (kurang saka $ 20 / oz ing 2017), akèh salaka wis nandang gerah ilang saindhenging wektu. Silver uga digunakake ing produksi industri. The dhuwit investasi kasedhiya kanggo umum ing jumlah kaget cilik. pemerintah donya ora terus sembarang cadangan salaka wujud, kados karo emas.


 

The World Money Supply

The World Money Supply:

puluh wolung – $28 Triliun ing Base Money
sèket – $50 Triliun ing Bank Artha

Iki carane akeh dhuwit ing planet. Iku ora kabeh ing awis fisik sanadyan (minangka tampak), paling mau digital:

Money basa kasusun saka dhuwit kang dicekel bank-bank (ditampa saka Banks Central nalika Banks didol Government utawa ikatan Corporate kanggo Banks Central sing, dhuwit sing kasedhiya kanggo kredit kanggo sektor pribadi), dhuwit disimpen ing kubah bank kang (awis fisik) lan awis ing tangan wong kang. dhuwit iki ora kasedhiya ing ATM.

Bank Artha kasusun saka dhuwit disimpen ing bank-bank dening perusahaan lan wong, kasedhiya kanggo total ing sembarang wektu. Bank Money is also lent out by Banks to people and business’. Banks duwe requirement cadangan minimal (biasane 10%) sing padha kudu tetep ing tangan. Yen wong mutusaké kanggo pindhah menyang ATM lan narik kabeh, ana bakal roto ing bank.


 

Value of Kabeh Ikatan Government ing Donya

Seket wolu $58 triliun – Value of Kabeh Ikatan Government ing Donya

warga donya mbayar kapentingan ing dhuwit akeh iki amarga saka utang digawe dening pemerintah sing negara.

Ikatan Government (utang) dianggep “kelas bondho” amarga Ikatan (payers tax) mbayar kapentingan ing dhuwit diselang. lender nemu certificate (Bond ing- janji mbayar $$$ bali + kapentingan) mbaleni.

Biasane Ikatan Government dianggep investasi aman karo sethitik risiko non-pembayaran amarga Pemerintah bisa nulis angger-angger anyar (Mundakake & nggawe Pajak involuntary) kanggo njupuk dhuwit wong kang dening pasukan (ing syarat-syarat abot: rampokan legalized). Pilihan liyane saka re-pembayaran sing ora supaya sarujuk kanggo investor / tukang kredit iku kanggo duwe cadangan Federal “print” dhuwit anyar, iki devalues ​​daya purchasing dhuwit liwat inflasi lan investor nemu maneh kurang saka padha sijine ing. Iki biasane cara pilihan kanggo pemerintah.

Kok dadi akeh Government Utang? Amarga politikus liwat-janji kanggo warga apa padha bisa (ora) ngirim, padha nglakoni kanggo menang pemilu. Sawise Politicans menang padha nyilih dhuwit kanggo mbayar janji sing supaya prajanji. Asring padha nyilih kanggo enrich piyambak lan partners crony ing angkara.


Kabeh Saham lan obligasi Corporate ing Donya

Satus nembelas $116 triliun – Kabeh Saham lan obligasi Corporate ing Donya

Ikatan Corporate sing padha kanggo Ikatan Government, nanging luwih beboyo. Akeh perusahaan amba nindakake resiko kurang adoh saka ngutangi dhuwit kanggo individu– kasunyatan iki ngedhunake risiko lan drive mudhun tarif kapentingan kredit. perusahaan Big bisa nyilih dhuwit nyedhaki mirah dibandhingake pribadi individu. Kadang perusahaan nyilih dhuwit kanggo tuku maneh Simpenan lan push Nilai Simpenan munggah, dening supaya enriching investor nalika dhuwit Gutting perusahaan.

Saham bisa fluctuate nemen ing Nilai, amarga nilai luwih abstrak- Nilai ditemtokake dening P / E (Price kanggo Pangentukan) aspek lan pembayaran bahti Simpenan diantisipasi.

Kalih atus sangang puluh $290 triliun – Value kabeh Business Private lan Real Estate ing Donya

Yen pengin tuku kabeh donya, iki carane akeh dhuwit sampeyan bakal kudu.

$180 Triliun kanggo Real Estate
$100 Triliun kanggo Business Private Kadhaftar
$10 Triliun kanggo èntitas Extralegal.

tumpukan tartamtu saka dhuwit ditindakake kanthi kepemilikan pribadi lan perusahaan swasta liwat Kapitalisme.

Kapitalisme Demokratik dianggep dadi sistem ekonomi paling awon sadurunge njupuk dipikir ing alternatif. Democratic Capitalism was promoted by the Founding Fathers of USA. Sawetara nelpon Pendhiri Heroes, Kangge sawetara nelpon “nduweni abdi sing ora arep mbayar pajak kanggo UK”. Choice punika Yours.

Kapitalisme Corporate dianggep dadi sistem dominan ing Amerika Serikat saiki.

pamaréntah komunis bakal njaluk kontrol kabeh dhuwit iki (Bisnis lan Real Estate) ing basis sing pamaréntah mangerténi luwih saka sampeyan ngendi kanggo nandur modal tabungan Panjenengan, and the government would run all business and own all real estate.

Dalan kanggo neraka tansah paving karo maksud apik. A fool who thinks he knows is much more dangerous than a fool that knows he knows nothing.


 

Value kabeh Asale ing Donya

salah $1 Quadrillion – Value kabeh Asale ing Donya

Iki nuduhake angka notional total kabeh Asale ing Donya (taruhan gaya Casino in wangun kontrak, digawe dening bank-bank). Asale sing kekacoan mbebayani. Padha maye nanging durung banget nyata. Asale sing gaya casino taruhan ing nilai apa wae padha milih kanggo nang ing, ing wangun kontrak, digawe dening bank-bank, overseen ora ana (amarga ora ana cetha mangertèni web intertwined & kekacoan Asale).

Pick “soko” regane, nggawe taruhan ing Nilai saka mangsa “soko”, nambah kontrak & sampeyan duwe turunan a. Banks nggawe bathi massive ing asale, lan nalika bursts gelembung kemungkinan sing wajib pajak bakal mungkasi munggah karo Bill. Iki visualizes jangkoan total kanggo asale (notional). Similar to jangkoan total perusahaan insurance kang kanggo kabeh mobil (ora ateges kabeh insurance ing kabeh mobil bakal mbayar metu bebarengan).

Kadang Banks nggawe kontrak asal poto-canceling. Conto: 2x Banks ketik Contracts 2x:
Contract1 = Bank1 kebayar $ 10M kanggo Bank2 yen rega dadi munggah
Contract2 = Bank2 kebayar $ 10M kanggo Bank1 yen rega dadi munggah.
Iki 1000x lan banjur padha lunga brag kanggo saben liyane babagan ukuran portofolio turunan sing.

Ora ana siji tenan bisa trek sing owes apa kang ing Asale, iku kekacoan bingung jembar, nanging acara unannounced kayata panganan Chairwoman Janet Yellen dumadakan mundhakaken kapentingan tarif kanggo 5% bakal banget kamungkinan implode kabeh System asal lan Banks bebarengan karo sing, amarga runtun efek domino lan sawetara bank kamungkinan bakal duwe tangan ala ing taruhan asal lan bangkrut.

sawetara wong gemblung (Mungkin bank liyane) bakal duwe saham lan aset bank bangkrut kang, lan uga ngadhepi bangkrut. Iki bakal nimbulaké mundhut saka kapercayan ing bank-bank lan wong bakal miwiti narik dhuwit kanggo aman-rumeksa iku, nyebabake efek runtun saka insolvency bank.

$1 Quadrillion = $1000 trillions = $1 Yuta milyar utawa $1 milyar yuta


 

The Likuiditas Pyramid

The Likuiditas Pyramid

The Pyramid Likuiditas digawé kanggo visualizing organisasi saka kelas bondho ing syarat-syarat resiko lan ukuran. The Pyramid Likuiditas digawé sak wektu ing Amerika Serikat, nalika saben dollar digawe dening Gold. Gold formulir ing basa cilik paling Nilai dipercaya, lan kelas bondho ing tingkat saya luwih luwih beboyo. Ukuran gedhé saka kelas bondho ing tingkat sing luwih dhuwur iku wakil saka total Nilai notional donya luwih saka aset sing.

Minangka mundhak resiko financial, dhuwit cenderung kanggo pindhah saka aset liyane beboyo (asale), kanggo aset paling beboyo (kanggo awis fisik lan banjur emas). Boten tanpa resiko, nanging resiko iku relatif. Jeksa Agung bisa ngetokake iku ana sethithik banget awis fisik lan malah kurang Gold dibandhingake aset liyane beboyo, iki ndadekake kanggo perdagangan crowded ing kaping saka risiko dhuwur nalika wong-wong kepengin kanggo mlumpat menyang awis lan emas, meksa nindakake perkara munggah rega.

Persegi dowo kuning sethitik ing ngarep kiwa iku kabeh emas ing donya ing wangun fisik. Kabeh emas ing donya iku ora kabeh ing “bahan investasi financial” wangun.

ing $1 Quadrillion wall Asale awis lesah menyang kadohan, amarga $1 Quadrillion iku sawijining ngira dening Analysts paling lan bebener iki ora ana siji tenan mangerténi ukuran sing bener saka Market Asale.


 

Rampung asli ing Inggris kene: demonocracy.info