Pitakonan lan Jawaban – Trading

Q & A Trading

Q: Aku sudagar wong anyar. Apa kawruh aku kudu perdagangan nggunakake sistem?

A: Mung kawruh dhasar dibutuhake. Sampeyan bakal kudu mbukak grafik saka pasangan Currency tartamtu. Sing liyane wis diterangake ing rincian luwih ing Pandhuan Pangguna kang.

 

Q: Aku bakal mangerteni apa anyar?

A: Sampeyan bakal bisa kanggo nyeleh nunggu pesenan. liyane sing, sistem ora mbutuhake manungsa waé, supaya sampeyan bisa nglampahi wektu disimpen sinau pasar lan Ngapikake skills Forex Panjenengan.

Libertex

Q: Carane asring ora sistem ngirim sinyal? Aku kudu saya njagong ing ngarepe komputer nunggu sinyal?

A: Sistem menehi sinyal swara sapisan dina ing wektu tartamtu. dadi, ing wektu sing kabeh sing perlu dilakoni iku kanggo Mirit grafik, nggawe kaputusan lan Panggonan pesenan. sawisé iku, bakal mbutuhake banget sethitik saka manungsa waé, kajaba kanggo nransfer urutan menyang Break ing Malah.

 

Q: Aku pancene disenengi cara sistem Forex wis ngirim sinyal kanggo e-mail. Box Forex bakal nglakoni bab sing padha pas?

A: Ana ora perlu kanggo sing. Boten kados Forex, sinyal Forex Box kui ing wektu sabenere kasebut.

 

Q: Sampeyan negara sing sistem dianggo karo 2 itungan pasangan. Bisa nganggo karo pasangan liyane?

A: Sampeyan bisa nyoba iku, Nanging sampeyan bakal arep mudhun path sing kulo wis dijamin.

Sawetara asil paling stabil wis ditampilake nalika sistem dianggo utamané karo EURUSD lan USDCHF pasangan. Kurang stabil sanadyan isih sinyal duwe bathi padha diamati karo pasangan USD (i.e. GBPUSD, USDJPY, etc.) Aku ora maringi pitutur sampeyan nyoba kanggo nggunakake sistem kita karo pasangan sing ora duwe USD (i.e. CADCHF, GBPJPY, etc.).

Libertex

Q: Aku kaya kanggo nyimpen dhuwit sawetara. Bisa nyana diskon ing robot nalika aku tuku Informer? Lan uga, apa bakal ombone sandi tabungan dadi?

A: Yen sampeyan tuku Informer kita sadurunge 1st Agustus, sampeyan bakal nampa robot minangka hadiah.

 

Q: Aku wis tak sawetara sistem manual saka gawe beda. Sawetara wong duwe akeh macem-macem garis, tingkat, gambar, piroklastik / mancep lan suwé. Kombinasi kabeh unsur Graphic iki menehi sinyal ing loro input lan output. Apa kowe ora mikir sing luwih nomer pratondho, sinyal luwih akurat sampeyan?

A: Aku ora mikir supaya. Oftentimes, nalika kang didol akeh pratondho. sakwise, nggunakake kombinasi pratondho ingkang dipunsebutaken ing inggil, padha takon kanggo golek sinyal ing dhewe. Iki Highly indikatif lan ngandika volume carane pangembang produk kang kesed lan ora Care kanggo maringi leladen sudagar. Ing kontras cetha, ngrawat bab pedagang kita apa mranata kita loro saka kabeh gawe. Kita tansah usaha kanggo nggawe produk kita banget prasaja ing njaba – nyatane, supaya prasaja, sing malah sudagar pamula bisa gampang nggawe pangertèn saking wong.

Libertex

Q: Aku wis tau diselehake Pending Pesenan. Iki mung bab sing mandheg kula saka tuku piranti lunak. Carane rumit iku?

A: Yen sing mung bab sing mandheg sampeyan, aja padha sumelang. Iku banget prasaja. Kabeh proses langkah-langkah dening-diterangake ing Guide Anggota kang. Sampeyan bakal sinau ing bab 1 menit.. Nanging, yen sampeyan nemokake Luwih angel kanggo manual nyeleh pesenan, sampeyan bisa nampa robot kita kanggo free lan bisa nyeleh pesenan kanggo sampeyan — soko sing ora bakal biaya sing Penny.

Kanggo nggawe prasaja: tuku Informer sadurunge 1st Agustus, 2011, nyoba lan mbuktekaken dhewe mung carane duwe bathi sistem lan sawise 1st Agustus, sampeyan bakal nampa robot rampung gratis kanggo sampeyan.

 

Q: Apa sing itungan pasangan sing Robot bakal bisa karo?

A: Padha padha kanggo Informer ing – EURUSD lan USDCHF

 

Q: penawaran ngandika aku bakal njaluk kabeh tingkat: Price Initial, Stop Loss lan Njupuk Profit. Ing bab mung ilang, kang ing mratelakake panemume penting banget: iku bakal aku nampa Petunjuk – kang arah aku kudu manggonake supaya sandi. Bakal sistem ngirim sinyal - aku kudu mbukak Jual utawa Buy Order?

A: Ya, mesthi. Sadurunge supaya mbukak, sampeyan bakal duwe kabeh perlu. Kabeh kahanan carane utawa nalika kanggo mbukak pesenan sing diterangake ing rincian luwih lan sinyal sing cetha, ringkes lan gampang mangertos.

Libertex

Q: Sampeyan negara sing sinyal teka ing wektu sing pas padha saben dina Aku perdagangan. Iku wektu sing tepat ing saindhenging donya? Wong urip ing zona wektu kang ora padha lan liyane, kabeh makelar nuduhake wektu sing beda-beda ing terminal sing. Bakal aku bakal dibutuhake kanggo piye wae ngetung nalika iku wektu paling apik kanggo mesen sandi?

A: Ora, sampeyan ora bakal duwe apa sing. Sistem bakal kanthi otomatis ngetung prabédan antarane wektu terminal Panjenengan 'bab GMT lan kanthi otomatis bakal ngganti wektu terminal kang. Kita wis nyoba kanggo nggawe sistem kita banget prasaja kanggo kabeh pedagang. Sampeyan ora kudu kecelakaan otak karo pitakonan technical.

 

Q: Aku digunakake siji indikator aneh. Nalika aku diselehake ing rata-rata lan nyawang sejarah, iku kabeh dadi cetha lan prasaja aku iki pemikiran carane teka Indikator kuwi apik iki kasedhiya kanggo free? Aku banjur nyoba kanggo perdagangan karo adhedhasar sinyal sawijining, nanging saya bakal ngganti mau. Mung wayahe ago nuduhake Open Buy. Aku sing, nanging sanalika aku, iku bakal enggal nuduhake Sell.

ora bakal aku Tembang masalah pas padha karo pratondho Panjenengan? Apa asil sing tansah konsisten?

A: Apa sampeyan diterangake diarani repainting. Sayange, mayoritas pratondho ing pasar apa "repaint". Nanging, sampeyan ora bakal golek masalah karo pratondho kita.

Padha ngalangi minangka rock!

Q: Bakal produk iki uga duwe mati tanggal kaya kabeh produk sadurungé?

A: Ya. Sanalika produk informs sing wis kadaluwarsa, please nyelehake kita baris lan kita bakal langsung ngirim versi Unlimited. Iki nglindhungi kita saka pelanggan unscrupulous occasional, sing manfaat privasi bali 30-dina kita, lan sawise njupuk mbalekaken lengkap, terus nggunakake produk kita.

 

Q: Carane akeh akun aku bisa nggunakake prodhuk karo?

A: Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku ing siji (1) manggon lan 5 akun Tur. Yen seneng nggunakake produk kita ing nomer luwih saka akun, hubungi tim dhukungan kita lan sampeyan bakal nampa diskon tambahan kanggo mundhut siji salinan liyane saka piranti lunak.

 

Q: Kang Stop Loss lan Njupuk Profit aku kudu manggonke?

A: Njupuk Profit tansah babagan bag lan iku diterangake ing Guide Anggota kang. Stop Loss bakal disaranake dening Indikator kita.

 

Q: Miturut pinten aku bisa nyana kanggo nambah simpenan ing bab sasi, nggunakake sofware Panjenengan?

A: Iku kabeh gumantung ing jumlah simpenan dhisikan, carane beboyo gaya dagang lan, mesthi, ing pasar dhewe. Ing kahanan pasar saiki iku hard kanggo mrédhiksi. Iku ora saben zona dina Euro ngrasa shockwaves ekonomi lan Amerika nyempurnakake iku ing verge saka standar technical. Nanging, kita kuwat pracaya sistem kita bisa elevate akun dening minangka akeh minangka 50% saben sasi yen perdagangan conservatively.

paling Jahwéh- tansah nyoba sistem ing sampeyan demo akun pisanan. Ing babagan siji wektu pangadilan sasi kita kurban, sampeyan bakal mbentuk pendapat bab stabilitas lan untung sistem kang. merata, sampeyan bakal nganakke yen sistem, sawise kabeh, iku kanggo sampeyan lan cocog karo kabutuhan. sakwise, sampeyan bisa kanthi aman miwiti dagang ing akun Live.

Libertex

Q: Kang makelar iku sistem paling kompatibel karo?

A: Sampeyan bisa nggunakake broker sembarang ing discretion. Wangsulan: Bab ingkang paling penting iku duwe nggunakake broker sistem MetaTrader4, wiwit Forex Blue Box makaryakke strictly ing lingkungan sing.

 

Q: Aku wis tak meh kabeh produk. Sawetara produk bisa nggoleki kanggo kula, wong sing ora dadi gedhe. Nanging, Aku kaya kanggo matur nuwun kanggo partisipasi ing proses pendidikan sandi. Thanks kanggo email, Aku wis dadi akeh liyane experienced, pinter lan, paling Jahwéh, calmer.

Bisa Count ing sembarang tipe diskon minangka customer kekasih Paduka?

A: sepisanan, Matur nuwun sanget. We Highly Value manut pelanggan kita lan tansah nawarake sawetara saka opsi purchasing. mesthi, sampeyan njaluk diskon. Rincian lan sawetara kondisi sing diterangake ing panggenan liya ing situs.

Terus minangka customer kita lan kurban kita saran. Iku mbantu kita menehi hasil gedhe ing kita pembangunan.

 

Q: Apa simpenan minimal dibutuhake kanggo miwiti nggunakake sistem?

A: A simpenan $300 dibutuhake kanggo bisa karo persil standar (saka 0.1). Nanging, yen simpenan kurang, sampeyan bisa usilize microlots. Kanggo njupuk informasi babagan microlots, hubungi maklar.

 

Q: Sampeyan wrote sing sistem bisa digunakake kajawi Trailingator. Apa ora dadi apa? uga, bakal aku njaluk diskon yen aku tuku Trailingator bebarengan karo Forex Blue Box?

A: Ing prakiraan kita, untung perdagangan kang nggenepi Trailingator mundhak kira 20-25%. alamiah, sampeyan bakal oleh diskon nalika sampeyan tuku Trailingator ing.

Trading News lan Analytics