Dagang di Pasar Financial

Trading

1. Hiji cara dagang di Pasar moneter
2. latihan: kumaha Jieun Kahiji parobahan hit anjeun
3. Naon Dupi multiplier?
4. Naon urang Candak Untung?
5. Naon gaul Loss?
6. meunteun penting dipedar (Minyak bumi)
7. Analisis penting diartikeun (apel)
8. analisis téhnis: perkenalan
9. 3 tungtunan Golden of dibeuli na jual
10. Naha Naha padagang ahli Paké Libertex mobile?

1. Hiji cara dagang di Pasar moneter

Loba jalma anggap anjeun kudu boga warisan moneter profésional atanapi salah juta bucks mun Silih jero pasaran ékonomi, kumaha oge, nu aya dina kanyataanana moal otentik.
Heaps manusa dagangan duit asing unggal dinten tapi maksimum nganggap teu naon aranjeunna kanyataanana lakukeun.
Kuring yakin anjeun geus disilihtukeurkeun forex saméméhna ti jalan liburan, jigana dina bandara via stan dagang mata uang. Anjeun bakal dibéré sababaraha tunai dina hiji forex tur kaala tunai sababaraha séjén. Naon ditampi deui dirobah kana ngadegkeun kana harga konversi wanoh.
Hayu urang antisipasi anu dina waktos anu sareng jadi anjeun dina pakansi, aya geus warta yén fee pangangguran lebet AS kungsi turun sarta Amérika Sarikat muatan greenback kungsi dikali lima%. bari maneh balik domestik, Anjeun robah dollar Welas handap deui duit asing caket dieu anjeun sarta noticed nu dijieun 5% pangasilan.
Naon diliwatan kaluar? Dina istilah gampang Anjeun dijieun trades: primér bari maneh meuli greenbacks AS, kadua mun anjeun dijual aranjeunna sarta dijieun 5% kauntungan.
pembeli ahli nyieun trades comparable, tapi, sering dipake tinimbang nyokot wilayah dina spasi jualan devisa on bandara, aranjeunna lumangsung ngaliwatan gampang panawaran platform Libertex online, dina telepon sél maranéhna, capsules na komputer urang. investor Sajaba manggihan cara pikeun nyangka belah harga, dina jalan ka earn duit dina yayasan nu biasa.

Libertex

2. latihan: kumaha Jieun Kahiji parobahan hit anjeun

Hayu urang tingali babarengan kumaha anjeun bisa earn ku ngagunakeun dibeuli na jual di pasar finansial.
Sadaya anjeun butuh lima mins tina eta ngalambatkeun, rekening demo kalawan $5,000, sarta dua pasang duit asing, Eur / USD na USD / CHF.
pasang ieu nyieun conto ditangtoskeun salaku tanda petik silih maranéhna robah rada remen, tur anjeun bisa nyieun untung ti aranjeunna di ukur 5 ka 30 menit. Anjeun teu bakal kedah ngantosan ka balik ti piknik.
ngidinan urang ngamimitian!
1. Milih eur / USD tina daptar asset na muka hiji alternatif pameseran. ngidinan urang investasi $500 ku saratus multiplier salaku hiji conto.
2. Buka dagang sejen kalawan USD / CHF salaku asset, nganggo multiplier identik jeung jumlah investasi idéntik.
Pikeun unggal bursa, fee broking bakal muatan leutik (jero cara sarua yén lembaga keuangan bisa harga fee pikeun forex a). Anjeun bisa nempo harga ieu dina jandela bursa. tapi kontras jeung lembaga keuangan, komisi dealer aya kavling panurunan.
3. Pas duanana trades nu kabuka, kasampak maju ka lima menit malah jadi pilari hasilna tungtung trades anjeun '.
opat. Bari kauntungan robah heula ngaleuwihan kadua salah karugian dagang, atawa unggal trades aya di kas teh, tutup duanana kana konci keur panghasilan Anjeun.
Lamun anjeun geus dibuka duanana trades sakumaha dipedar katuhu dieu na mangkaning moal bisa ningali earnings wae, ulah salempang. Mun pasaran téh tenang, Anjeun moal ningali alternatif a, sangkan indit deui muka sababaraha waktos.
Bisi kami, panghasilan Rp / CHF ngaleuwihan eur / USD leungitna. ngidinan urang deukeut duanana trades mun meunang sababaraha panghasilan dina akun nu.
Simkuring geus ngan earned panghasilan on USD / CHF di ukur sababaraha menit, teu ngagunakeun evaluasi di jalan naon.

3. Naon Dupi multiplier?

A multiplier mangrupakeun salah sahiji gear fundaméntal dina Libertex. Eta ngidinan di anjeun tumuwuh kapasitas kauntungan bursa anjeun.
Kumaha carana sangkan eta lukisan? Ieu rada basajan.
Diturutan urang nyangka télépon dibeuli eur / USD, kuantitas investasi anjeun $50, jeung multiplier anjeun salah. Mun muatan teh bade up 10%, panghasilan Anjeun bisa jadi $ lima ($50 x 10%).
Tapi lamun sabalikna salah anjeun tangtukeun 20 sakumaha multiplier jumlah investasi anjeun bakal naek ka $1,000 ($50× 20).
Anjeun bisa ningali, earnings anjeun geus elevated ngaliwatan 20, jeung nu kumaha karya multiplier.
Maksudna kawas laju tina mobil a: beuki éta tebih, nu gancang nu ngahontal tujuan anjeun. Sanajan, Pace tinggi brings kalawan eta kasempetan gede. Ieu naha unggal gaya wahana motif pilih hiji Pace nu alus keur diri gumantung revel maranéhanana di, kaayaan lanté jalan jeung kode situs datang.
Pikeun padagang novice, kami nyarankeun dina pamakéan di hiji multiplier minimal, nu sarua 1, nu bakal nyegah bahaya bisi tindakan pasar arah anjeun.
Anjeun meuli kamampuhan jeung pangalaman, Anjeun ogé bisa ningkatkeun multiplier Anjeun.

Libertex

4. Naon urang Candak Untung?

Candak panghasilan nyaéta urutan pending anu otomatis ngonci-di untung dealer urang.

bari ngagunakeun earnings nyandak:
• Nyanggakeun mertimbangkeun anjeun kedah dileungitkeun dagang muka pikeun sababaraha jam jeung moal bisa terus ngawaskeun gerak muatan. Dina ieu kaayaan, Anjeun pasti lokasi hiji urutan panghasilan nyandak na beristirahat yakin whilst maneh kantor kaluar nengetan pilem a.
• Hayu urang yakin yén dina waktos anu sareng anjeun nu ningali pilem nu fee asset urang belah di luhur nguntungkeun. A urutan earnings nyandak lokasina tadi bakal konci-on kaunggulan liwat mechanically sésana fungsi Anjeun, sakali asset ngahontal muatan positif, sahingga ngadamel earnings malah anjeun lalajo pilem Anjeun.
dieu mangrupa conto tina cara lokasi hiji urutan kauntungan nyandak:
• Anjeun muka hiji eur / USD robah Toko di 1.0620
• Anjeun investasi $500 ku multiplier tina 100
• pariksa chart pikeun laju asset urang puncak paling ayeuna. Bisi kami, éta 1.0745.
• anjeun urutan earnings nyandak perlu diposisikan ngan underneath laju maksimum, dina kurang 1.0725
• Pikeun nempatkeun hiji urutan earnings nyandak pikeun cutatan ieu, mimiti buka dagang kalayan asset nu lajeng buka trades abdi
• Nyokot kaluar bursa eur / USD nu kakarék dibuka teras klik dina eta
• Pilih Quote ti Loss eureun / Candak menu earnings
• Dina subjek earnings nyandak, Nyetél fee Anjeun hoyongkeun, 1.0725 bisi kami, teras klik dina warung

Ayeuna anjeun ulah halah salempang ngeunaan pangaluyuan fee asset urang atawa bakal Anjeun kudu méakkeun jam nyukcruk grafik Anjeun. Whilst gawang Anjeun peringkat panghasilan geus ngahontal, dagang anjeun bakal deukeut otomatis, jeung panghasilan Anjeun bisa lempeng jauh disimpen kana rekening dagang Anjeun.

5. Naon gaul Loss?

Eureun-Loss nyaéta urutan pending dipaké ku para padagang pikeun ngaleutikan resiko.
Lamun analisa pasaran teh, pembeli bisa ogé salah sangka gerakan harga asset na kudu mayar karugian. Pikeun mitigate kuantitas poténsi leungitna, dealer a bisa nyetel wates nu kasempetan tangtu utamina dumasar kana skenario pasaran.
Ieu ngajaga anjeun ngabogaan nembongkeun grafik pikeun interval berkepanjangan waktu jeung bisa nempatkeun off jéntré emosi bari nyieun pilihan dagang konci. A urutan nyegah-Loss ogé ngidinan Anjeun pikeun ninggalkeun layar anjeun ka sirah na lalajo pilem jeung apal-kumaha kuantitas anceman anjeun capped.

Katuhu dieu conto cara ka sakuriling hiji urutan nyegah-Loss:
• Anjeun muka parobahan beuli eur / USD di 1.0605
• Anjeun nyieun Investasi $500 ku multiplier tina saratus
• Pikeun nempatkeun hiji urutan Nyegah-Loss neuleu, nyandak katingal di bagan pikeun muatan maksimum turunna asset urang ayeuna. nomeran posisi fee minimal.
• anjeun urutan eureun-Loss kudu diposisikan saukur handapeun laju minimal, dina ngeunaan 1.0580
• Pikeun sakuriling hiji urutan eureun-Loss pikeun cutatan ieu, mimiti buka dagang jeung asset satutasna didatangan trades abdi
• Nyokot perdagangan eur / USD nu kakarék dibuka teras klik dina eta
• Nyokot kaluar Quote ti nyegah Loss / Candak menu earnings
• Di jero subjek forestall Loss, Nyetél ongkos nu Anjeun hoyongkeun, 1.0580 bisi kami, teras klik dina toko

Ayeuna anjeun teu kudu sieun ngeunaan pangaluyuan laju asset urang atawa bakal Anjeun kudu méakkeun jam nyukcruk grafik Anjeun. bahaya anjeun anu diitung sarta dicokot care tina.

Libertex

Analisis fundamental dipedar

6. meunteun penting dipedar (Minyak bumi)

waragad bumi anu ngarobah terus, aranjeunna keur dipangaruhan ku bantuan pilihan OPEC, bentrok tengah Wétan, manufaktur boosts di Iran jeung nyatu elemen béda.
Salaku conto, hayu urang nyandak informasi diterbitkeun dina Januari 2016: Rusia jeung OPEC pikeun ngurangan Turun manufaktur Minyak bumi ka forestall nu ngamajukeun-off.
on Pébruari 16, 2016, OPEC jeung Rusia hasil memang di manufaktur atah katirisan.
on Pébruari 17, muatan minyak atah ucul ti $32.29 ka $34.31 (6.tilu%). Keur salajengna 20 poé, muatan disimpen di tumuwuh, na on March 7, eta ngahontal $ 40.seventy genep, a dorong luhur tina 26.2%.
Megatkeun warta kaasup announcements vital sarta pasatujuan némbongkeun nepi tiap dinten. mungkin lalajo eta dina televisi atawa dina garis. acara moneter sapertos kitu bisa jadi mucunghul sakumaha ngabejaan dagang; via maca aranjeunna, anjeun bisa ngaduga naha laju bakal dorong luhur atawa ragrag.
Nyieun trades via metoda ieu ilahar disebut meunteun fundamental.

7. Analisis penting diartikeun (apel)

Hiji kasempetan panjang harepan, kayaning a sékrési hiji merk iPhone anyar, iPad, atanapi MacBook, tiasa Tujuan antrian panjang di toko. paménta ieu, dina waktosna, mungkin Sajaba boga pangaruh dina push luhur dramatis dina muatan stok Apple.
Hal ieu méré kasempetan earning éndah pikeun sagala dealer a hit.
Hayu urang nyandak hiji conto. on Séptémber 7, 2016, iPhone anyar 7 dirobah kana disadiakeun pikeun masarakat umum.
Dinten pisan sarua, biasa apal acuk tina $107 mun $ saratus sarta lima belas.
acara ieu dirobah kana kaasup kana sagala portals informasi, sangkan sakabéh urang (sigana, kaasup nu) bisa geus dianggap ngeunaan eta.
porsi sapertos inpormasi ngeunaan pabrik kawentar, produk jeung jasa (facebook, Microsoft, Google, Tesla, teras salajengna.) ieu dijalankeun unggal dinten, dina garis tur dina televisi. Tiap kagiatan ieu téh tanda dagang nu ngantep anjeun ngadamel earnings laju kahiji.
Trades utamina dumasar kana warta na kali nu ilahar disebut analisis fundamental, salah sahiji téhnik dibeuli na jual pang populerna.

8. analisis téhnis: perkenalan

Nyandak dibeuli pangaweruh tur selections ngajual, nu ngawengku naha mésér atawa ngajual hiji asset, anjeun kedah nalungtik expenses pasaran. Dina kanyamanan Anjeun, harga jalma anu visualized jero wujud grafik.
Bisi anjeun plot hiji bagan suhu atmosfir jeung 2 titik decimal, anjeun bisa saukur ningali interval whilst suhu jadi kuat, i.e. whilst eta fluctuated dina rentang santun diantara musim lajeng ngaronjat sharply di usum panas jeung diréduksi di usum tiis.
Naon anu lumangsung dina saluareun éta malah bakal némbongkeun up dina takdir nu - Konsep ieu sakumaha tiasa kana hawa sakumaha anu kasebut ka pasar ékonomi. Nu aya dina kanyataanana hakekat evaluasi teknis.
Diturutan urang nyandak salah sahiji gear evaluasi tech pang populerna, rojongan tur Résistansi, sakumaha conto.
Lamun harga akang nepi na ujug-ujug reverses jalur, saolah-olah nganiaya témbok a, éta waktu pikeun ngamajukeun.
Lamun laju ragrag lajeng sadayana sakaligus mantul up, kawas bola hiji mantul nepi kaluar lantai, éta sinyal alus teuing ka kantor panjang.
pamakéan kami platform dagang, Anjeun bisa plot garis tambahan dina bagan ka pencét kana reversals, atanapi nganggo indikator nu masihan télépon dibeuli jeung ngamajukeun sinyal.

Libertex

9. 3 tungtunan Golden of dibeuli na jual

Pikeun ngarobah epektip tur aman, saukur nuturkeun tilu tungtunan Golden ieu!
Terus make dibeuli fashion jeung jual. tumut kana akun pelafalan anu: fashion nu mangrupakeun sobat anjeun! bisi nu katingali fee kasebut saukur pindah dina Tangtu positif, dagangan manner ieu. Ieu biasana gampang ngajalankeun kalawan angin!
Ngidinan untung anjeun tumuwuh, malah jadi proscribing karugian Anjeun. panghasilan Anjeun kudu ngaleuwihan karugian Anjeun, éta basajan anu! éta tebih sarupa dina ayana nyata: earn tambahan, méakkeun loba kurang. anceman / rasio puji anjeun kudu jadi 1:2… atawa leuwih!
katuhu dieu teh 1/3 aturan: ngadalikeun duit Anjeun. bari nu nuju ngan dimimitian robah, ngagunakeun jumlah investasi na multipliers, jadi maneh bisa jadi teu risiko leuwih ti 2% tina kasaimbangan akun anjeun. manner ieu, hiji alternatif gagal bisa jadi langkung mirah ti tikét harga beus.
Dina kanyamanan Anjeun, kami geus ngalobaan dealer Tracker, alat pisan sadia pikeun mantuan Anjeun lengket peraturan ieu whilst nu nuju nyieun lengkah munggaran anjeun salaku padagang a.
Balik kana nonton parentah kami pikeun manggihan cara dagang di handap eta aturan!

10. Naha Naha padagang ahli Paké Libertex mobile?

Dagangan hasil, rék kacida alusna nalungtik pasar sarta meta gancang ka ngabejaan aranjeunna nuju ngirim manner Anjeun. Terminal Libertex internét baris mantuan Anjeun sareng evaluasi, malah salaku sél Libertex App ngajadikeun yakin moal ngaleungitkeun sagala kasempetan dagang. Leuwih dalapan puluh% tina investor suksés nganggo unggal terminal internét Libertex sarta aplikasi Libertex mobile.

Coba mun ngabayangkeun kaayaan saterusna urusan: geus epektip ngajalankeun analisis pasar anjeun jeroeun terminal net Libertex na geus ditangtukeun pikeun muka dagang, tapi lajeng Anjeun definately kapaksa dileungitkeun méja anjeun kukituna dibikeun bray dina jam datang, atawa sugan maneh indit ka peer pilem atawa indit ka didatangan pal a. Ku ngagunakeun maké aplikasi sélular Libertex anjeun gancang bisa meta ka sadaya belah laju dina waktos anu sareng salaku mahluk a faraway jalan panjang ti desktop Anjeun, i.e. Anjeun bisa Silih di lebet nu, iraha bae, di mana bae. Jeung aplikasi Libertex mobile, Anjeun bisa ngédit posisi kabuka, kitu ogé kabuka trades anyar jeung ngawas épék Anjeun sacara real waktu. Maksudna husus mangpaat bari kaayaan pasaran sakabéh geus bersih ka anjeun.

Bari rék méakkeun waktu di analisa, nyieun selections konci, éta Libertex terminal net mangrupakeun leyuran estu sampurna. Kalawan dibeuli na jual ieu platform, Anjeun geus dibere sagalana rék leungeun: ratings asset, parabot analisis téhnis, sarta informasi pegatna. Nya kitu, net basis urang sagemblengna platform idin anjeun kaunggulan wawasan ulasan ahli urang 'na rekomendasi saméméh anjeun muka bursa a.

Ngundeur aplikasi sélular kami thru Pasar Andriod atanapi liwat AppStore, tur nganggo platform web urang via browser favorit anjeun.

Instrumén dagang