Kabéh Duit di Bumi

All Money and Assets in the World shown in Physical $100 tagihan – Infographic

Sapuluh rébu pérak

Hiji ratus pérak
$100 – Paling counterfeited duit denomination di dunya. Paling lega dipaké neundeun nilai di dunya pikeun dealers ubar. Ngajaga dunya pindah.

Sapuluh rébu pérak
$10,000 – Cukup pikeun pakansi hébat atawa meuli mobil dipaké. Kira sataun gawé keur manusa rata di bumi.

Saratus juta dollar

Hiji juta dollar
$1,000,000 – teh tunai pasagi di lantai.

Saratus juta dollar
$100,000,000 – Plenty to go around for everyone. Fits nicely on hiji ISO / Militér baku Usuk ukuran.

Hiji milyar dollar

Hiji milyar dollar
$1,000,000,000 – Ieu sabaraha hiji miliar dollar Sigana mah. 10 pallets tina $100 tagihan.

Hiji triliun dollar

Hiji triliun dollar
$1,000,000,000,000 – Nalika aranjeunna buang sabudeureun kecap “triliun” kawas eta aya sia, this is the realit of $1 triliun dollar. Kuadrat pallets ka katuhu nyaeta $10 milyar dollar. 100x nu anjeun boga munara tina $1 triliun anu mangrupa 465 suku jangkung (142 méter).


 

Kabéh Investment emas jeung pérak dina Dunya teh

Emas jeung Silver téh sadayana Investasi di Dunya teh

Demonocacy.info geus dedicated artikel pikeun sakabéh Emas jeung sakabeh Silver dina Dunya teh. Ieu kasimpulan pondok tina jumlah relatif leutik tina emas jeung pérak sadia di dunya pikeun tujuan invéstasi. Nilai perkiraan sadaya Emas investasi di Dunya teh mangrupakeun $2.5 Triliun USD dina $ 40 / gram atanapi $ 1250 / ounce.

Aya nyata beuki pérak dina dunya ti emas, tapi kusabab pérak téh lilipetan langkung mirah ti emas (kirang ti $ 20 / oz di 2017), loba pérak geus gotten leungit sapanjang waktu. Pérak ogé dipaké dina produksi industrial. Jumlah pérak investasi sadia ka umum nyaeta jumlah heran leutik. pamaréntah Dunya teu tahan sagala cadangan pérak signifikan, kawas kalawan emas.


 

The World Duit Supply

The World Duit Supply:

Dua puluh dalapan – $28 Triliun di Base Duit
Lima puluh – $50 Triliun di Bank Duit

Ieu sabaraha duit pangeusina. Teu sagala di kas fisik sanajan (ditémbongkeun saperti di luhur), lolobana éta digital:

Duit Base diwangun ku duit dicekel ku bank (nampi ti Bank Central maranéhna lamun Bank dijual Pamaréntah atawa beungkeut Tarumanagara ka Bank Central maranéhna, duit geus sadia pikeun lending ka swasta), duit disimpen dina vaults bank urang (tunai fisik) sarta duit tunai di leungeun rahayat. Ieu duit teu sadia di ATM.

Bank Duit diwangun ku duit disimpen di bank ku korporasi jeung jalma, sadia pikeun ditarikna iraha wae. Bank Money is also lent out by Banks to people and business’. Bank boga sarat cagar minimum (biasana 10%) yen aranjeunna kedah tetep aya dina leungeun. Mun dulur mutuskeun pikeun balik ka ATM na tarik sagalana, aya bakal janten amprok di bank.


 

Nilai Kabéh Beungkeut Pamaréntahan di Dunya teh

lima puluh dalapan $58 triliun – Nilai Kabéh Beungkeut Pamaréntahan di Dunya teh

warga sadunya mayar bunga on duit loba kieu kusabab hutang dijieun ku pamaréntah nagara maranéhna.

Beungkeut pamaréntah (hutang) dianggap hiji “kelas asset” sabab Beungkeut (payers pajeg) mayar bunga on duit injeuman. lender meunang Akte a (Bond dina- jangji mayar $$$ balik deui + bunga) di balik.

Biasana Beungkeut Pamaréntahan dianggap Investasi aman jeung saeutik résiko tina non-mayar kusabab pamaréntah bisa nulis hukum anyar (naékkeun & nyieun Pajeg Involuntary) nyandak duit rahayat ku gaya (dina istilah beurat: perampokan legalized). pilihan sejen tina ulang pangmayaran nu teu jadi nguntungkeun keur investor / lenders nyaeta mun boga Reserve Federal “nyitak” duit anyar, ieu devalues ​​daya purchasing duit ngaliwatan inflasi jeung investor meunang deui kirang ti aranjeunna nempatkeun di. Ieu biasana metoda pilihan pikeun pamaréntah.

Naha jadi loba Pamaréntahan Debt? Kusabab politikus leuwih-jangji ka warga naon maranéhna bisa (NOT) ngirim, maranehna ngalakukeun kitu meunang pemilu. Sakali Politicans menang aranjeunna nginjeum duit mayar janji maranéhanana guna ngajaga janji. Mindeng aranjeunna nginjeum ka enrich diri jeung mitra crony maranéhanana di kajahatan.


Sagala saham na Beungkeut tarumanagara di Dunya teh

Saratus genep belas $116 triliun – Sagala saham na Beungkeut tarumanagara di Dunya teh

Beungkeut perusahaan anu sarupa jeung Beungkeut Pamaréntah, tapi leuwih picilakaeun. Loba pausahaan badag nyandak resiko tebih kirang ti lending duit individu– Kanyataan ieu lowers resiko na drive ka handap ongkos dipikaresep lending. korporasi badag bisa nginjeum duit cukup mirah dibandingkeun individu swasta. Kadangkala pausahaan nginjeum duit meuli deui stock maranéhanana sarta nyorong nilai stock nepi, ku kitu enriching investor bari finansial gutting parusahaan.

Saham bisa turun naek greatly di nilai, sabab nilai maranéhanana nyaéta leuwih abstrak- nilai nu ditangtukeun ku P / E (Harga mun earnings) ratio na pangmayaran dividend stock diantisipasi.

Dua ratus salapan puluh $290 triliun – Nilai sadaya Usaha wasta na Tanah Saréal di Dunya teh

Lamun bakal hoyong mésér sakabéh dunya, ieu téh sabaraha duit nu bakal butuh.

$180 Triliun kanggo Tanah Saréal
$100 Triliun kanggo Usaha wasta didaptarkeun
$10 Triliun kanggo badan Extralegal.

tihang husus Ieu duit diaktipkeun ku kapamilikan pribadi sarta perusahaan swasta ngaliwatan Kapitalisme.

Kapitalisme Démokratik dianggap sistem ekonomi awon saencan nyandak katingal a di alternatif. Democratic Capitalism was promoted by the Founding Fathers of USA. Sababaraha nelepon pendiri Pahlawan, Samentara éta sabagian nelepon aranjeunna “Pamilik budak anu teu hayang mayar pajeg ka UK”. Pilihan nyaeta Hormat.

Kapitalisme perusahaan dianggap sistem dominan di Amérika Sarikat ayeuna.

pamaréntah Komunis bakal nangkep kadali kabeh duit ieu (Bisnis jeung Tanah Saréal) dina dasar nu pamaréntah weruh hadé ti nu mana pikeun investasi tabungan Anjeun, and the government would run all business and own all real estate.

Jalan ka naraka sok diaspal jeung karsa alus. A fool who thinks he knows is much more dangerous than a fool that knows he knows nothing.


 

Nilai sadaya Turunan di Dunya teh

hiji $1 Quadrillion – Nilai sadaya Turunan di Dunya teh

Ieu nembongkeun nilai notional total sakabéh Turunan di Dunya teh (bets gaya Kasino dina formulir kontrak, dijieun ku bank). Turunan anu hiji mess bahaya. Aranjeunna imajinér tapi acan pisan nyata. Turunan anu gaya kasino bets on nilai naon maranéhna milih bet dina, dina formulir kontrak, dijieun ku bank, overseen ku saurang (sabab salah sahiji teu jelas understands web intertwined & mess of Turunan).

metik “hiji hal” tina nilai, nyieun bets dina nilai kahareup “hiji hal”, nambahkeun kontrak & anjeun gaduh turunan anu. Bank sangkan kauntungan masif on turunan, jeung nalika di bursts gelembung Chances anu taxpayer bakal mungkas nepi ka tagihanana. Ieu visualizes sinyalna total keur turunan (notional). Sarupa jeung sinyalna total parusahaan asuransi urang pikeun sakabéh mobil (teu hartosna sagala asuransi on kabeh mobil baris dibayar kaluar sakaligus).

Kadangkala Bank ngadamel kontrak turunan timer canceling. conto: 2x Banks asupkeun kontrak 2x:
Contract1 = Bank1 bayaran $ 10M ka Bank2 lamun harga mana up
Contract2 = Bank2 bayaran $ 10M mun Bank1 lamun harga mana up.
Ieu 1000x lajeng maranéhna balik ngabohong mun silih ngeunaan ukuran portopolio turunan maranéhanana.

Taya hiji estu tiasa lagu anu owes naon saha di Turunan, téh mangrupa mess ngabingungkeun vast, tapi hiji acara unannounced kayaning fed Chairwoman Janet Yellen dumadakan raising laju dipikaresep pikeun 5% bakal pisan dipikaresep implode sakabéh System turunan sarta Bank marengan nu, sabab cascading efek domino na sababaraha bank dipikaresep bakal boga leungeun goréng dina bets turunan sarta bangkrut.

sababaraha fool (meureun bank sejen) bakal diaku saham na aset bank bangkrut urang, sarta ogé nyanghareupan bangkrut. Ieu bakal ngakibatkeun leungitna kapercayaan di bank jeung dulur bakal ngamimitian narik duit maranéhanana keur aman-hansip eta, ngabalukarkeun éfék cascading of insolvency bank.

$1 Quadrillion = $1000 Trillions = $1 Juta milyaran atawa $1 miliar Jutaan


 

The Liquidity Piramida

The Liquidity Piramida

The Piramida Liquidity dijieun pikeun visualizing organisasi kelas asset dina watesan resiko na ukuranana. The Piramida Liquidity dijieun salila waktu di Amerika, lamun unggal dollar ieu dijieun ku Emas. Emas ngabentuk dasar leutik paling nilai dipercaya, jeung kelas asset on tingkat progressively luhur anu beuki picilakaeun. Ukuran gedé tina kelas asset dina tingkat luhur nyaéta wawakil ti total nilai notional sakuliah dunya luhur aset pamadegan.

Salaku nambahan résiko finansial, duit condong pindah ti aset langkung picilakaeun (turunan), ka aset sahenteuna picilakaeun (mun tunai fisik lajeng emas). Euweuh anu tanpa résiko, tapi résiko anu relatif. masalah teh nya eta aya pisan saeutik kontan fisik na malah kirang Emas dibandingkeun aset langkung picilakaeun, ieu ngajadikeun pikeun dagang rame di kali tina resiko tinggi lamun dulur hayang luncat kana kas jeung emas, ngadorong nepi harga.

The sagi opat konéng saeutik dina hareupeunana kénca nyaéta sagala emas di dunya di formulir fisik. Sakabeh emas di dunya henteu kabeh di “kelas investasi finansial” wujud.

The $1 Quadrillion témbok Turunan tunai fades kana jarak, margi $1 Quadrillion mangrupa estimasi ku analis pangalusna sarta kebenaran anu salah euweuh bener weruh ukuran leres tina Market Turunan.


 

Tos rengse aslina dina basa Inggris didieu: demonocracy.info