Tipe béda tina binér Options

Rupa binér Options

Percanten atawa henteu aya deui nawarkeun kalawan pilihan binér ti saukur pilihan binér tradisional digital nu make loba padagang sangkan kauntungan. Ngarti kana tipena béda pilihan binér sadia pikeun dagang bisa nyadiakeun sagala padagang pemula sareng langkung aset anu aranjeunna tiasa make pikeun ngembangkeun strategi dagang maranéhanana. Jenis pilihan binér tiasa mantuan Anjeun pikeun ngembangkeun strategi dumasar kaluar kaayaan pasar ayeuna jeung ngagunakeun tren di pasar pikeun kauntungan. Di dieu sababaraha jenis utama pilihan binér nu bisa ngamimitian dagang.

1. pilihan digital

Ieu sababaraha pilihan binér paling umum anu bisa mikir. pilihan digital ieu téh biasana traded ngaliwatan platform dagang online sarta ngidinan padagang pikeun milih boh hiji pilihan kaluhur atanapi kahandap dumasar kaluar tina spekulasi sorangan keur jalan hiji asset baris mindahkeun kalayan pasaran. Hiji kontrak pilihan up nyaéta tempat padagang nu karasaeun jadi sanajan hiji asset bakal mungkas nepi nguntungkeun kana tanggal kadaluarsana na versus harga asupna kontrak. Hiji pilihan ka handap atawa nempatkeun pilihan dipaké dina pilihan digital lamun padagang hiji percaya yén hiji asset bakal tumiba handap harga Éntri-tingkat na di tamat tina kontrak pilihan. Ngagunakeun jenis ieu tina pilihan digital tiasa pisan gancang jeung gampang hususna keur trades jangka pondok. pilihan Digital ogé nyieun gampang nuturkeun sababaraha trades sakaligus ngaliwatan hiji halaman portopolio akun.

2. pilihan Toel

jenis ieu pilihan binér anu saeutik saeutik béda ti gagasan tradisional urang tina pilihan binér. Kalawan pilihan tai chi trades padagang bisa nedunan touch ganda, euweuh toel jeung rampa kontrak. Intina toél kontrak ngalibetkeun prediksi ti pasar ogé. Hiji pilihan touch nganggap yen nilai hiji asset bakal ngahontal margin Profitability predetermined saméméh tanggal beakna pilihan kasebut ngahontal. Taya pilihan touch nganggap yén margin Profitability nu predetermined moal ngahontal. némpél ganda lumangsung nalika perioda payout didefinisikeun nu kaasup jeung kontrak pilihan hasilna dua Chances pikeun Profitability. Nalika padagang ngawitan meunang pohara alus dina lamunan jeung ngarasa jadi sanajan hiji asset bisa ngahontal tingkat siap pake dina deukeut pilihan touch kahareup tiasa bentuk pisan nguntungkeun tina pilihan binér.

 

Ieu ngan dua jenis utama pilihan binér nu sadia pikeun investor poténsial. Kalawan sababaraha jenis séjén sadia, pilihan binér tiasa nawiskeun hiji pasar pisan lucrative keur investor ngalaman.


CFDs dagang


libertex-logo