Patarosan na Jawaban – Trading

Q & A Trading

Q: Abdi padagang novice. Naon pangaweruh do I perlu padagangan ngagunakeun sistem Anjeun?

A: Ngan pangaweruh dasar anu diperlukeun. Anjeun bakal kedah muka hiji chart of a pasangan Mata Artos tangtu. sésana ieu dijelaskeun dina detil gede di Guide pamaké urang.

 

Q: Bakal Kuring diajar nanaon anyar?

A: Anjeun bakal tiasa nempatkeun pending pesenan. Di sagigireun éta, Sistim nu teu merlukeun perhatian Anjeun, sahingga bisa méakkeun waktu disimpen diajar pasar jeung ngaronjatkeun kaahlian Forex Anjeun.

Libertex

Q: Kumaha mindeng teu sistem Anjeun ngirim sinyal? Kuring baris perlu terus diuk di hareup komputer ngantosan sinyal?

A: Sistim méré sinyal sakali sapoé dina waktu tinangtu. janten, dina waktos nu sagala kudu maneh mun geus nepi glance dina bagan ieu, nyieun kaputusan sarta tempat pemesanan. Saatos éta, eta bakal meryogikeun pisan saeutik perhatian anjeun, iwal mindahkeun urutan ka megatkeun Komo.

 

Q: Nyaan resep jalan sistem Forex anjeun geus ngirim sinyal ka e-mail abdi. Box Forex baris ngalakonan hal anu sarua pasti?

A: Aya henteu butuh nu. Teu kawas Forex, sinyal Forex Box nu dihasilkeun dina waktos persis dieusian.

 

Q: Anjeun nangtang yen sistem jalan kalawan 2 pasang mata uang. Dupi abdi tiasa make eta kalawan pasangan séjén?

A: Anjeun bisa coba eta, kumaha oge maneh bakal jadi bade handap jalur nu urang geus geus katutup.

Sababaraha hasil paling stabil geus ditémbongkeun nalika sistem jalan utamana kalawan EURUSD na USDCHF pasangan. Kirang stabil sanajan masih sinyal nguntungkeun anu ditalungtik kalawan pasangan USD (i.e. GBPUSD, USDJPY, jeung sajabana) Urang ulah mamatahan Anjeun nyobian nganggo sistem kami kalawan pasangan anu teu boga USD (i.e. CADCHF, GBPJPY, jeung sajabana).

Libertex

Q: Abdi hoyong ngahemat sawatara duit. Dupi abdi tiasa nyangka diskon on robot lamun kuring mésér hiji ngalapor? sarta ogé, naon anu extent tabungan kuring jadi?

A: Lamun mésér ngalapor kami saméméh 1st Agustus, anjeun bakal nampa Robot sakumaha kado mangrupa.

 

Q: Kuring saena sababaraha sistim manual ti developer béda. Sababaraha di antarana boga multitude rupa garis, tingkat, grafik, surges / paku na perioda. Kombinasi sadaya elemen grafis ieu méré sinyal dina duanana asupan jeung kaluaran. Teu pikir yén gede jumlah indikator, sinyal langkung akurat anjeun meunang?

A: Urang ulah nganggap jadi. Oftentimes, lamun anjeun keur dijual loba indikator. saenggeus, ngagunakeun kombinasi indikator luhur-disebutkeun, aranjeunna nanya pikeun manggihan sinyal dina sorangan. Ieu kacida indicative na speaks jilid sabaraha pamekar produk urang nyaeta kedul jeung teu paduli pikeun nampung padagang. Kontras seukeut, miara ngeunaan padagang urang nyaeta kumaha susunan kami sajaba ti sadayana pamekar séjén. Simkuring salawasna narékahan sangkan produk urang pisan basajan dina luar – kanyataanna, jadi basajan, nu sanajan padagang pemula bisa kalayan gampang make rasa kaluar tina éta.

Libertex

Q: Kuring geus pernah disimpen keur ditangguhkeun pesenan. Ieu hiji-hijina hal anu eureun kuring ti meuli software Anjeun. Kumaha pajeulit éta?

A: Lamun anu mangrupa hiji-hijina hal anu eureun anjeun, ulah salempang. Hal ieu kacida basajan. Sakabéh prosés hambalan-demi-hambalan anu dijelaskeun dina Guide nu pamaké urang. Anjeun bakal diajar deui dina ngeunaan 1 menit.. Sanajan, lamun manggihan eta rada hese sacara manual nempatkeun pesenan, Anjeun bisa nampa robot kami haratis sarta bisa nempatkeun pesenan keur anjeun — hal anu teu tangtu biaya maneh Penny a.

Sangkan eta basajan: mésér hiji ngalapor méméh 1st Agustus, 2011, nguji deui jeung ngabuktikeun mun diri ngan kumaha nguntungkeun sistem kasebut sarta sanggeus éta 1st Agustus, anjeun bakal nampa robot lengkep haratis ka anjeun.

 

Q: Naon nu pasang mata uang nu Robot bakal digawekeun ku?

A: Aranjeunna sarua jeung keur ngalapor ka – EURUSD na USDCHF

 

Q: tawaran Anjeun nyebutkeun yen kuring gé meunang sagala tingkatan: Harga awal, Ngeureunkeun Loss na Candak Untung. Hiji-hijina hal leungit, nu di pendapat abdi pohara penting: nyaeta bakal Abdi nampi hint a – nu arah Abdi kedah nempatkeun urutan kuring. Bakal sistem ngirimkeun sinyal - atuh buka Jual atawa Toko Orde?

A: nuhun, tangtosna. Sateuacan urutan dibuka, Anjeun bakal boga ALL inpo nu diperlukeun. Kabéh kondisi on sabaraha atanapi nalika keur muka pesenan anu dijelaskeun dina detil gede jeung sinyal nu jelas, singket tur gampang ngartos.

Libertex

Q: Anjeun nangtang yén sinyal anjog dina waktos anu sareng pasti tiap dinten I dagang. Nyaéta yén waktu pasti sarua di sakuliah dunya? Jalma hirup di zona waktos béda jeung sajaba ti, kabéh calo némbongkeun waktu béda dina terminal maranéhanana. Bakal Kuring jadi diperlukeun cara ngitung lamun éta wayah pangalusna pikeun nempatkeun pesenan kuring?

A: teu, anjeun teu kudu ngalakukeun anu. Sistim bakal otomatis ngitung bédana antara waktu terminal anjeun 'nu aya kaitannana ka GMT tur otomatis bakal adaptasi jeung waktu terminal anjeun. Simkuring geus diusahakeun sangkan sistem kami pisan basajan pikeun sakabéh padagang. Anjeun teu kudu wreck uteuk anjeun kalawan patalékan teknis.

 

Q: I dipaké hiji indikator ganjil. Nalika kuring ditempatkeun deui dina bagan jeung melong sajarah nu, ieu kabeh jadi jelas tur basajan nu ieu mah wondering sabaraha datangna hiji indikator sapertos éndah éta disadiakeun haratis? Lajeng abdi diusahakeun dagangan kalawan eta dumasar kana sinyal na, tapi terus bakal ngarobah éta. Ngan masihan ka tukang eta némbongkeun Buka Toko. Atuh naon nu, tapi pas kuring tumaros, eta bakal instan némbongkeun ngajual.

moal I sapatemon masalah sarua pasti kalawan indikator Anjeun? Dupi hasil maranéhna salawasna konsisten?

A: Naon nu disebutkeun disebut Repainting. lebar, mayoritas indikator dina pasaran ngalakukeun "repaint". Sanajan, Anjeun moal manggihan sagala masalah sareng indikator kami.

Aranjeunna padet saperti batu anu!

Q: Bakal produk ieu ogé boga hiji tanggal béakna ngan kawas sakabeh produk Anjeun saméméhna?

A: nuhun. Pas produk Anjeun informs yén geus kadaluwarsa, punten leupaskeun kami hiji garis na urang gé geuwat ngirimkeun Anjeun pérsi taya. Ieu ngajaga urang ti nasabah perkara jahat occasional, anu mangpaatkeun kawijakan balik 30 poé kami, sarta sanggeus meunang ngabalikeun duit pinuh, neruskeun migunakeun produk urang.

 

Q: Sabaraha rekening abdi tiasa make produk Anjeun sareng?

A: Anjeun bisa make eta dina hiji (1) hirup na 5 rekening demo. Mun anjeun resep ngagunakeun produk urang dina angka leuwih gede rekening, mangga ngahubungan tim rojongan urang jeung anjeun bakal nampa hiji diskon tambahan pikeun purchasing hiji salinan langkung sofwer.

 

Q: Nu Ngeureunkeun Loss na Candak Untung kuring kudu nempatkeun?

A: Candak Untung sok fixated na ayeuna teh digambarkeun dina Guide nu pamaké urang. Eureun Loss bakal ngusulkeun ku indikator kami.

 

Q: Ku sabaraha kuring bisa ngaharepkeun pikeun ngaronjatkeun deposit abdi di kira sabulan, ngagunakeun sofware Anjeun?

A: Eta sadayana gumantung kana jumlah deposit awal Anjeun, tentang kumaha carana picilakaeun gaya dagang anjeun na, tangtosna, on pasar sorangan. Dina kaayaan pasar hadir éta teuas pikeun ngaduga. Hayu urang teu unggal zone dinten Euro karasaeun shockwaves ékonomi sarta Amérika Unites nyaeta di verge of a standar téknis. Tapi, urang pageuh yakin yén sistem kami bisa Nyiar akun anjeun ku saloba 50% per bulan lamun dagangan kolot.

paling importantly- salawasna nguji sistem on anjeun demo akun kahiji. Dina ngeunaan hiji jaman sidang bulan kami nawiskeun, Anjeun gé ngabentuk hiji pamadegan ngeunaan stabilitas jeung Profitability Sistim urang. sasarengan, anjeun bakal disimpulkeun lamun sistem, barina ogé, nyaeta pikeun anjeun sarta cocog kabutuhan Anjeun. saenggeus, anjeun bisa aman ngawitan dagang dina akun Live.

Libertex

Q: Nu calo nyaeta sistem Anjeun paling cocog sareng?

A: Anjeun tiasa make calo wae dina kawijaksanaan anjeun. Hal pangpentingna anu keur boga pamakéan calo Sistim MetaTrader4, saprak Forex Blue Box ngoperasikeun mastikeun dina lingkungan nu.

 

Q: Kuring saena ampir kabéh produk Anjeun. Sababaraha produk dianggo rupa keur kuring, batur teu jadi pinunjul. Sanajan, Abdi hoyong hatur nuhun pikeun partisipasi anjeun dina prosés atikan kuring. Hatur nuhun ka surelek Anjeun, Kuring geus jadi leuwih ngalaman, smarter na, paling importantly, calmer.

Dupi abdi tiasa cacah dina sagala jinis diskon sakumaha customer satia Anjeun?

A: firstly, hatur nuhun pisan. Simkuring pohara bersih konsumén satia kami sarta salawasna nawiskeun aranjeunna sababaraha pangalusna pilihan purchasing. Tangtosna, anjeun meunang diskon. Sacara rinci jeung sababaraha kaayaan nu dijéntrékeun nguap di lokasi.

Nuluykeun jadi nasabah kami sarta nawiskeun kami eupan balik anjeun. Eta mantuan kami deal gede di ngembangkeun kami.

 

Q: What is the deposit minimum diperlukeun pikeun ngamimitian migunakeun sistem Anjeun?

A: A deposit tina $300 anu diperlukeun pikeun digawe sareng kavling baku (ti 0.1). Sanajan, lamun deposit anjeun kirang, Anjeun bisa usilize microlots. Pikeun ménta inpo ngeunaan microlots, mangga ngahubungan calo Anjeun.

 

Q: Anjeun wrote yén sistem bisa dipaké barengan éta Trailingator. Naon eta ngalakukeun? oge, bakal Kuring meunang diskon mun kuring mésér Trailingator bareng jeung anjeun Forex Blue Box?

A: Dina taksiran urang, Profitability perdagangan urang ngamangpaatkeun Trailingator nambahan ku ngeunaan 20-25%. asli, Anjeun gé meunang diskon mun anjeun mésér Trailingator nu.

Dagang News sarta Analytics