Tregtisë në tregjet financiare

tregti

1. Një mënyrë për të tregtuar në tregjet monetare
2. ushtrim: Si për të bërë një ndryshim të parë juaj hit
3. Çfarë është shumëzues?
4. Çfarë ka Merrni Fitimi?
5. Çfarë është Stop Humbja?
6. Vlerësimi Essential shpjegoi (Naftë bruto)
7. Analiza thelbësore të përcaktuara (mollë)
8. Analiza teknike: Prezantimi
9. 3 Udhëzimet e Artë e blerjen dhe shitjen
10. Pse Përdor tregtarët e ekspertëve Libertex celular?

1. Një mënyrë për të tregtuar në tregjet monetare

Shumë njerëz mendoj se ju duhet të keni një trashëgimi profesional monetare ose një milion bucks të alternojnë brenda treg ekonomik, megjithatë, që është në të vërtetë nuk autentike.
Grumbujt e njerëzve të tregtisë të holla të huaja çdo ditë por maksimumi nuk e konsiderojnë atë që ata janë në të vërtetë duke bërë.
Unë jam i sigurt që kanë shkëmbyer forex më herët se duke shkuar në një festë, ndoshta në aeroport nëpërmjet një kabinë të monedhës tregtare. ju do të keni furnizuar disa para në një Forex dhe të fituar të holla në disa të tjera. Çfarë keni marrë ndryshuar përsëri në vendosur mbi çmimin e konvertimit në kohën e.
Le të presim që në të njëjtën kohë si keni qenë me pushime, ka pasur një lajm se pagesa e papunësisë brenda SHBA kishte rënë dhe Shtetet e Bashkuara ngarkuar dollar kishte shumëzuar me pesë%. ndërsa ju kthyer në familje, ju ndryshuar dollarë Amerika ulët mbrapa për të holla tuaj të afërt të huaja dhe të vënë re se keni bërë një 5% të ardhura.
Çfarë kaloi off? Në terma të thjeshtë ju bërë tregton: primar, ndërsa ju të blerë para letër SHBA, e dyta kur ju shitur ato dhe i bëri 5% fitim.
Blerësit e ekspertëve të bërë tregton të krahasueshme, por, në preferencë për marrjen e rajonin në një hapësirë ​​të shitjes e këmbimit valutor në aeroport, ata të zhvillohen përmes të lehtë për të aplikuar në internet platformë Libertex, në telefonat e tyre celularë, kapsula dhe kompjuterit. Investitorët gjithashtu zbuloni mënyra të presin lëvizjet e çmimeve, në rrugën për të fituar para në një bazë të rregullt.

Libertex

2. ushtrim: Si për të bërë një ndryshim të parë juaj hit

Le të shohim së bashku se si ju mund të fitojnë duke përdorur blerjen dhe shitjen në tregjet financiare.
Të gjithë ju mund të kenë nevojë për pesë minuta e atë të ngadaltë, një llogari demo me $5,000, dhe dy palë të holla të huaja, EUR / USD dhe USD / CHF.
Këto çifte bëjnë shembuj duhura si kuotat e tyre alternative ndryshojnë mjaft shpesh, dhe ju mund të bëni një fitim prej tyre vetëm në 5 te 30 minuta. Ju nuk do të duhet të presin që të kthehen nga ekskursion.
lejojnë të ketë filluar!
1. Zgjidhni EUR / USD nga lista e aseteve dhe të hapur një alternative të blerjes. lejojnë të investuar $500 me një një shumëzues njëqind si një shembull.
2. Hapur një tregti me USD / CHF si një aktiv, përdorin shumëzues identike dhe shumën e njëjtë të investimeve.
Për çdo shkëmbim, ndërmjeshtësi vullneti tarifë një pagesë të vogël (brenda mënyrë të barabartë që një institucion financiar mund të çmimeve tarifë për një Forex). Ju mund të shihni këtë çmim në dritaren e këmbimit. por në kontrast me institucionin financiar, Komisionet tregtari shumë rënie.
3. Sa më shpejt që të dy tregton janë të hapura, shikojmë përpara për pesë minuta edhe si kërkim rezultatin përfundimtar tregton tuaj '.
katër. Ndërsa i pari fitimi ndryshimi kalon dytë një humbje të tregtisë, ose çdo tregton janë në para të gatshme, mbyllur si të bllokoj për të ardhurat tuaja.
Kur ju kanë hapur të dy tregton siç shpjegohet drejtë këtu dhe ende nuk mund të shoh ndonjë fitimet, mos u shqetësoni. Nëse treg është e qetë, ju nuk do të shihni një alternative, kështu të largohet atë të hapur disa kohë.
Në rastin tonë, Të ardhurat USD / CHF tejkalon EUR / USD humbje. lejojë Është afër dy profesione për të marrë disa të ardhura në llogarinë.
Ne kemi fituar vetëm të ardhura në USD / CHF në vetëm disa minuta, dhe jo duke përdorur një vlerësim në asnjë mënyrë.

3. Çfarë është shumëzues?

Një koeficient është një nga veshje themelore në Libertex. Ajo lejon në ju me rritjen e kapaciteteve fitimprurëse shkëmbimin tuaj të.
Si e bën atë piktura? Është shumë e thjeshtë.
Lejojnë të presim që ju të blerë EUR / USD, Sasia juaj e investimeve është $50, dhe shumëzues juaj është një. Nëse akuza është duke shkuar deri 10%, të ardhurat tuaja mund të jetë $ pesë ($50 x 10%).
Por në qoftë se në krahasim me një që ju të specifikojë 20 si një shumëzues shuma e juaj e investimeve do të rritet në $1,000 ($50× 20).
Si ju mund të shihni, të ardhurat tuaja është ngritur me anë të 20, dhe kjo është se si punon shumëzues.
Kjo është vetëm si shpejtësinë e një automobil: aq më shumë ajo është larg, Më shpejt që ju të arritur destinacionin tuaj. megjithatë, Ritmi i lartë sjell me vete shans më të madh. Kjo është arsyeja pse çdo forcë motiv automjet zgjedh një ritëm që është e mirë për veten e tyre në varësi të tyre në Revel, gjendja rrugë dysheme dhe kodin vizitorët faqen.
Për tregtarët rishtar, ne rekomandojmë përdorimin e një shumëzues minimale, e cila është e barabartë me 1, e cila do të shmangë rreziqet në rast se veprimet e tregut ndaj jush.
Si ju blerë aftësitë dhe përvojën, ju gjithashtu mund të rrisë shumëzues tuaj.

Libertex

4. Çfarë ka Merrni Fitimi?

Të marrë të ardhura është një urdhër në pritje që automatikisht flokët-në fitim të një tregtari.

ndërsa për të përdorur të ardhurat e marrë:
• Lets konsiderojnë ju duhet të shkoni larg një tregti të hapur një për disa orë dhe nuk mund të jetë në vazhdimësi monitorimin e lëvizjes ngarkuar. Në këtë situatë, ju me siguri vendndodhjen një qëllim të ardhura të marrë dhe të pushoni të sigurt ndërsa ju kthej për të vëzhguar një film.
• Le të besojmë se në të njëjtën kohë si ju jeni të shikuar filmin lëvizjet Tarifa e aktivit në një mënyrë të favorshme. Një mënyrë Merrni ardhurat e vendosur më herët do të bllokoj-në avantazhin tuaj nëpërmjet mekanikisht mbetur funksionin tuaj, pasi aktivi arrin një pagesë pozitive, kështu që ju të bëni një të ardhurat edhe si keni shikuar filmin tuaj.
këtu është një shembull se si në vendin e një qëllim të marrë fitim:
• Ju hapur një ndryshim buy EUR / USD në 1.0620
• Ju investuar $500 me një shumëzues e 100
• kontrolloni tabelë për normën e aktivit pikut më aktuale. Në rastin tonë, është 1.0745.
• Merrni ardhurave tuaja mënyrë duhet të jetë i pozicionuar vetëm nën normën maksimale, në rreth 1.0725
• Për të vendosur një urdhër Merrni ardhurave për këtë kuotë, së pari të hapur një tregti me aktivin dhe pastaj të shkoni në degën e mia
• Marr nga shkëmbimin EUR / USD Ju keni hapur vetëm dhe klikoni mbi të
• Zgjidhni Cituar nga humbje të ndaluar / Të ardhurat menu
• Në Merrni fitimeve lëndë të, vendosur tarifë tuaj të dëshiruar, 1.0725 në rastin tonë, dhe klikoni në dyqan

Tani ju nuk duhet të shqetësohen për rregullime të tarifave të aktivit dhe nuk do të duhet të shpenzojnë orë ndjekja Listat tuaj. Përderisa qëllimi juaj fazë të ardhurat është arritur, tregtia juaj do pranë automatikisht, dhe të ardhurat tuaja mund të jetë menjëherë depozitohen në llogarinë tuaj tregtare.

5. Çfarë është Stop Humbja?

Stop-Loss është një urdhër në pritje të përdorur nga tregtarët për të minimizuar rreziqet.
Kur analizuar në treg, Blerësit mund të keqinterpretojnë lëvizjen e çmimeve të aseteve dhe të pësojë humbje. Për të zbutur sasinë e humbjes potenciale, një tregtar mund të vendosur kufizime të caktuara shans kryesisht bazuar mbi skenarin e tregut.
Kjo mbron ju pasur nevojë për të shfaqur Listat për intervale të gjata kohore dhe mund të shtyjë detaje emocionale duke bërë zgjedhje të rëndësishme tregtare. Një mënyrë për të parandaluar-Humbje gjithashtu ju lejon për të lënë ekranin tuaj të kokës dhe të shikojnë një film me të know-how është mbuluar sasia juaj kërcënim.

Këtu është një shembull i një mënyrë për një rend afërsi të parandaluar humbje:
• Ju hapur një ndryshim blerjes EUR / USD në 1.0605
• Ju bëjë investime $500 me një shumëzues të një njëqind
• Për të vendosur një rend Prevent-humbje saktë, hidhini një sy në tabelë për të ngarkuar rënien maksimale aktuale të aktivit. gjetur tarifë minimale.
• juaj urdhër stop-humbje duhet të jetë i pozicionuar vetëm nën normën minimale, Rreth 1.0580
• Të afërsi të një urdhër stop-humbje për këtë kuotë, së pari të hapur një tregti me aktivin pas së cilës vizitoni degën e mia
• Pick tregtinë EUR / USD Ju keni hapur vetëm dhe klikoni mbi të
• Marr nga Citim nga parandaluar humbjen / Të ardhurat menu
• Brenda parandaluar Humbje temë, vendosur koston tuaj të dëshiruar, 1.0580 në rastin tonë, dhe klikoni në dyqan

Tani ju nuk duhet të frikësohen për rregullime të normës të aktivit dhe nuk do të duhet të shpenzojnë orë ndjekja Listat tuaj. Rreziqet tuaja janë llogaritur dhe të marrë kujdesin e.

Libertex

Analiza Themelore Shpjegoi

6. Vlerësimi Essential shpjegoi (Naftë bruto)

Tarifat e papërpunuar janë konvertimin vazhdimisht, ata janë të ndikuar me ndihmën e zgjedhjeve të OPEC, konfliktet në Lindjen e Mesme, rrit prodhuese në Iran dhe shumë elemente të ndryshme.
Si nje shembull, le të marrin informacionin e publikuar në janar 2016: Rusia dhe OPEC për të ulur poshtë të prodhimit bruto të naftës për të parandaluar të promovuar-off.
më shkurt 16, 2016, OPEC dhe Rusia sukses të vërtetë në prodhimin e ngrirjes së papërpunuar.
më shkurt 17, Akuza naftës së papërpunuar u hodh nga $32.29 te $34.31 (6.tri%). Për të ardhshëm 20 ditë, ngarkuar ruajtur në rritje, dhe në mars 7, ai arriti $ 40.seventy gjashtë, një goditje lart e 26.2%.
lajme të thyer duke përfshirë njoftimet dhe marrëveshjet vitale shfaqen çdo ditë. të jetë e mundur të shikojnë ata në televizion ose në-linjë. Ngjarje të tilla monetare mund të dukej si alarme tregtare; nëpërmjet leximit të tyre, ju mund të parashikojnë nëse norma do të jetë goditje lart, ose bien.
Duke e bërë tregton me anë të kësaj metode është quajtur zakonisht vlerësimi themelor.

7. Analiza thelbësore të përcaktuara (mollë)

Një rast i pritur gjatë, të tilla si lirimin e një iPhone krejt të re, iPad, apo MacBook, mund rradhë qëllim të gjata në dyqane. Kjo kërkesë, nga ana e tij, mund gjithashtu të ketë një ndikim në një shtytje dramatike në rritje brenda akuzën e stoqeve Apple.
Kjo i jep një mundësi e mrekullueshme për të fituar për çdo tregtari një hit.
Le të marrin një shembull. në shtator 7, 2016, iPhone i ri 7 ndryshuar në ofruar për publikun e gjerë.
Ditën shumë të barabartë, Aksionet e Apple u rrit nga $107 në $ njëqind e pesëmbëdhjetë.
Kjo ngjarje ka ndryshuar në të përfshira në të gjitha portalet informative, kështu që të gjithë ne (ka shumë të ngjarë, duke përfshirë edhe ju) do të mund të konsiderohet në lidhje me të.
pjesë të tilla të informacionit në lidhje me prodhuesit më të njohur, produktet dhe shërbimet (facebook, Microsoft, Google, Tesla, dhe kështu me radhë.) janë nisur çdo ditë, on-line dhe në televizion. Secila prej këtyre aktiviteteve është një shenjë tregtare që të ju lejojnë për të bërë një të ardhura të kursit të parë.
Trades kryesisht i bazuar në lajmet dhe raste quhen zakonisht analiza themelore, një nga blerjen dhe shitjen e teknikave më të njohura.

8. Analiza teknike: Prezantimi

Për të marrë blerjen ditur dhe shitjen zgjedhje, të cilat përfshijnë nëse për të blerë ose për të shitur një aktiv, ju keni nevojë për të hetuar shpenzimet Marketplace. Në komoditetin tuaj, ato çmime janë të visualized brenda formë të Listat.
Në rast se ju komplot një tabelë atmosferik temperaturës në 2 pikë dhjetore, ju thjesht mund të shihni intervale ndërsa temperatura bëhet i fortë, i.e. ndërsa ajo luhatur në një gamë të mirë në mesin e stinëve dhe pastaj rritur ndjeshëm në verë dhe të reduktuar në dimër.
Çfarë ndodhi brenda përtej do të shfaqen edhe në fatin - ky koncept është si të zbatueshme për të temperaturave si ajo është për tregjet ekonomike. Kjo është në të vërtetë thelbi i vlerësimit teknik.
Lejojnë të marrin një nga më të popullarizuar marshin e vlerësimit të teknologjisë, Mbështetje dhe Rezistenca, si nje shembull.
Kur çmimi është duke shkuar deri dhe papritmas shfuqizon rrugën, sikur goditur një mur, është koha për të promovuar.
Kur norma bie dhe pastaj të gjithë në të njëjtën kohë bounces lart, si një topi kthehet deri tek kati, kjo është një sinjal i shkëlqyer për kokë të gjatë.
përdorimi i ynë platformë tregtare, ju mund të komplot linja shtesë në një tabelë për të goditur mbi prapësimit, ose përdorin indikatorët që i japin të blerë dhe për të nxitur sinjale.

Libertex

9. 3 Udhëzimet e Artë e blerjen dhe shitjen

Për të ndryshuar në mënyrë efikase dhe të sigurt, thjesht ndiqni këto tri udhëzime Artë!
Vazhdimisht përdorin blerjen dhe shitjen modës. marrë parasysh shqiptimit: Modës është miku juaj! në rast se ju shihni tarifë është thjesht duke lëvizur në një kurs pozitiv, tregtisë këtë mënyrë. Kjo është zakonisht më e lehtë për të drejtuar nga era!
Lejo fitimet tuaja rritet, edhe si proscribing humbjet tuaja. Të ardhurat tuaja duhet të tejkalojnë humbjet tuaja, është kaq e thjeshtë! kjo është shumë e ngjashme me në ekzistencë reale: fitojnë ekstra, shpenzojnë shumë më pak. Kërcënimi / raporti juaj lavdërimi duhet të jetë 1:2… ose më shumë!
drejtë këtu është 1/3 rregull: kontrollojnë paratë tuaja. ndërsa ju jeni vetëm fillimi për të ndryshuar, përdorin sasi të investimeve dhe shumëzuesit, kështu që ju nuk mund të rrezikojë më shumë se 2% e bilancit të llogarisë tuaj. Kjo mënyrë, një alternativ i pasuksesshëm mund të jetë më e lirë se sa një biletë çmimeve autobus.
Në komoditetin tuaj, ne kemi evoluar tregtar Tracker, një mjet shumë në dispozicion për të ndihmuar ju përmbahemi këtyre rregullave, ndërsa ju jeni duke bërë hapat e parë si një tregtari.
Shkoni në shikuar udhëzimet tona për të zbuluar mënyra për të tregtisë pas këto rregulla!

10. Pse Përdor tregtarët e ekspertëve Libertex celular?

Të tregtisë me sukses, ju doni të shumë mirë shqyrtuar tregjet dhe të reagojnë shpejt ndaj alarme ata janë dërguar mënyrën tuaj. Terminali Libertex internetit do t'ju ndihmojë me vlerësimin, edhe si qelizë Libertex App bën të sigurt që ju nuk do të heq çdo mundësi tregtare. Mbi tetëdhjetë% e investitorëve të suksesshme përdorin çdo terminalin e internetit Libertex dhe app celular Libertex.

Mundohuni të imagjinoni gjendjen e mëvonshme e punëve: ju keni drejtuar në mënyrë efikase analiza të tregut brenda terminalit neto Libertex dhe kanë vendosur për të hapur një tregti, por pastaj ju patjetër kishte për të shkuar larg tryezën tuaj dhe janë dhënë kapur në një bllokim vizitorët, ose ndoshta ju shkoi për të kolegëve një film apo shkoi për të vizituar një Pal. Duke përdorur duke përdorur app Libertex celular ju mund të reagojnë shpejt për të gjitha lëvizjet e normës në të njëjtën kohë si një rrugë e gjatë largët nga desktop tuaj, i.e. ju mund të alternativ në lëvizje, kurdo, kudo. Me app Libertex celular, ju mund të redaktoni pozicionet e hapura, si dhe të hapur tregton të reja dhe të monitoruar efektet tuaja në kohë reale. Kjo është veçanërisht e dobishme, ndërsa situata e përgjithshme e tregut tashmë është e pastër për ju.

Ndërsa ju doni të kalojnë kohë në analizën, duke e bërë zgjedhje të rëndësishme, the Libertex terminal net është një zgjidhje të vërtetë i përsosur. Me këtë blerjen dhe shitjen platformë, ju keni qenë dhënë çdo gjë që ju dëshironi për të dorëzuar: ratings aseteve, Mjete analizë teknike, dhe informacione të thyer. në mënyrë të ngjashme, net-bazuar jonë tërësisht platformë ju lejon për të përfituar njohuri komente të ekspertëve tanë dhe rekomandimet para se të hapni një shkëmbim.

Shkarko aplikacionin tonë qelizor përmes Tregut Andriod ose përmes AppStore, dhe të përdorin platformën tonë të internetit nëpërmjet shfletuesit tuaj të preferuar.

Instrumentet Trading