Të gjitha paratë në Tokë

Të gjitha paratë dhe Asetet në botë është paraqitur në fizike $100 faturat – infographic

Dhjetë mijë dollarë

Njëqind dollarë
$100 – Më të falsifikuara emërtimi para në botë. Magazinimit më i përdorur gjerësisht të vlerës në botë për shitje të drogës. Mban bota lëviz.

Dhjetë mijë dollarë
$10,000 – Mjaftueshme për një pushim të madh ose për të blerë një makinë të përdorur. Përafërsisht një vit punë për mesatare të njeriut në tokë.

Qindra milionë dollarë

Një milion dollarë
$1,000,000 – është sheshi holla në dysheme.

Qindra milionë dollarë
$100,000,000 – Shumë për të shkuar rreth për të gjithë. Përshtatet mirë në një ISO / Ushtarake standarde kaci sized.

Një miliard dollarë

Një miliard dollarë
$1,000,000,000 – Kjo është se si një miliardë dollarë duket si. 10 paleta e $100 faturat.

Një trilion dollarë

Një trilion dollarë
$1,000,000,000,000 – Kur ata hedhin rreth fjalës “trilion” si ajo është asgjë, kjo është Realit e $1 trilion dollarë. Sheshi i paleta në të djathtë është $10 miliardë dollarë. 100x se dhe ju keni kullën e $1 trilion që është 465 këmbët gjatë (142 metra).


 

All Gold Investimeve dhe Silver në Botë

Gold dhe Silver janë të gjitha investimet në Botë

Demonocacy.info ka kushtuar artikuj për tërë arin dhe tërë argjendin në botë. Kjo është përmbledhje të shkurtër të sasi relativisht të vogël prej ari dhe argjendi në dispozicion në botë për qëllime investimi. Vlera e përafërt e gjithë arit të investueshëm në Botë është $2.5 Trilion USD në $ 40 / gram ose $ 1250 / ons.

Nuk është dukshëm më e argjendi në botë se sa ari, por për shkak se argjendi është multiples e lirë se ari (më pak se $ 20 / oz në 2017), një shumë prej argjendi ka marrë humbur gjatë gjithë kohës. Silver është përdorur edhe në prodhimin industrial. Shuma prej argjendi investimeve në dispozicion të publikut është një sasi të habitshme të vogël. qeveritë e botës nuk mbajnë ndonjë rezerva të konsiderueshme argjendi, ndryshe me ar.


 

Paratë Furnizim The World

Paratë Furnizim The World:

Njëzet e tetë – $28 Trilion në bazën e parave
Pesedhjete – $50 Trillion në Bankën parave

Kjo është sa para është në planet. Kjo nuk është e gjitha në para fizike edhe pse (siç tregohet më lart), shumica e tij është dixhitale:

Paratë bazë përbëhet nga paratë e mbajtura nga bankat (marrë nga bankat e tyre qendrore kur Banks shiten Qeverinë apo obligacionet e korporatave të bankave të tyre qendrore, paratë është në dispozicion për kreditimin e sektorit privat), Paratë ruhet në kasafortat e bankës (cash fizike) dhe të holla në duart e njerëzve. Këto para nuk është në dispozicion në ATM.

Banka Paraja përbëhet nga paratë e depozituara në banka nga korporatat dhe njerëz, në dispozicion për tërheqje në çdo kohë. Banka Paraja është huazuar edhe nga bankat për njerëzit dhe të biznesit ". Bankat kanë një kërkesë rezervë minimale (zakonisht 10%) që ata duhet të mbajnë në dorë. Nëse të gjithë vendosi të shkojë në ATM dhe të tërheqë çdo gjë, do të kishte një të kandidojë në bregun.


 

Vlera e te gjitha obligacioneve të qeverisë në Botë

58 $58 trilion – Vlera e te gjitha obligacioneve të qeverisë në Botë

Qytetarët e botës paguajnë interes mbi këtë shumë të holla për shkak të borxheve të krijuara nga qeveritë e tyre të vendit.

Obligacionet qeveritare (borxh) është konsideruar si një “Klasa e aseteve” sepse obligacionet (taksapaguesit) paguajnë interes mbi paratë e huazuara. Huadhënës merr një certifikatë (Bond- një premtim për të paguar $$$ prapa + interes) ne rikthim.

Zakonisht Obligacionet qeveritare konsiderohen investime të sigurta me pak rrezikun e mospagesës për shkak se qeveritë mund të shkruajnë ligje të reja (rrit & krijuar Tatimet i pavullnetshëm) për të marrë paratë e njerëzve me forcë (në terma të rënda: grabitja legalizuar). Një tjetër opsion i ri-pagesave që nuk është aq e favorshme për investitorët / huadhënësit është që të kemi Rezerva Federale “shtyp” paratë e re, Kjo zhvlerëson fuqinë blerëse të parasë përmes inflacionit dhe investitorët merr përsëri më pak se ata vënë në. Kjo zakonisht është metoda e zgjedhur për qeveritë.

Pse kaq shumë Borxhi Qeveria? Për shkak se politikanët mbi-premtimin ndaj qytetarëve atë që ata mund (NUK) dorëzoj, ata e bëjnë këtë për të fituar zgjedhjet. Pasi politikanët fitojnë ata të marrë hua para për të paguar për premtimet e tyre për të mbajtur premtimet. Shpesh ata marrin hua për të pasuruar veten dhe partnerët e tyre mik në krim.


Të gjitha Aksionet dhe obligacionet e korporatave në Botë

Njëqind gjashtëmbëdhjetë $116 trilion – Të gjitha Aksionet dhe obligacionet e korporatave në Botë

Obligacionet e korporatave janë të ngjashme me obligacionet e qeverisë, por më e rrezikshme. Shumë kompani të mëdha të kryer shumë më pak rrezik sesa kreditimit të holla për individët– Ky fakt ul rrezikun dhe drejton poshtë normat e interesit të kreditimit. Korporatat e mëdha mund të huazoj para mjaft të lirë në krahasim me individët privatë. Ndonjëherë kompanitë të marrë hua para për të blerë mallin e tyre dhe shtytje vlerë fus, nga aq pasurimin e investitorëve, ndërsa gutting financiarisht kompaninë.

Stoqe mund të luhatet në masë të madhe në vlerë, për shkak se vlera e tyre është më abstrakte- vlera përcaktohet nga P / E (Çmimi të ardhurat) raporti dhe pritura pagesat e aksioneve dividentit.

Dyqind e nëntëdhjetë $290 trilion – Vlera e të gjitha biznesit privat dhe Real Estate në Botë

Nëse ju do të duan të blejnë të gjithë botën, kjo është sa para ju do të ketë nevojë.

$180 Trilion është për pasuri të patundshme
$100 Trilion është për të regjistruar Biznesit Private
$10 Trilion është për subjektet jashtëligjore.

Ky grumbull specifik i parave është mundësuar nga pronësia private dhe ndërmarrje private nëpërmjet kapitalizmit.

Kapitalizmi demokratik është konsideruar të jetë sistemi më të rëndë ekonomike para se të marrë një vështrim në alternativat. Kapitalizmi Demokratike u promovua nga etërit themelues të SHBA-ve. Disa e quajnë themeluesit Heroes, Ndërkohë disa e quajnë ata “pronarët e skllevërve të cilët nuk duan të paguajnë taksa në Britani të Madhe”. Zgjedhja është e juaja.

Kapitalizmi Corporate është konsideruar të jetë sistemi dominues në Shtetet e Bashkuara për momentin.

qeveria komuniste do të marrin kontrollin e të gjithë këtyre parave (Biznesi dhe Real Estate) mbi bazën se qeveria e di më mirë se ju, ku për të investuar kursimet tuaja, dhe qeveria do të kandidojë të gjitha bizneset dhe vetë të gjitha pasurive të patundshme.

Rruga për në ferr është e shtruar me qëllime të mira gjithmonë. Budallai i cili mendon se ai e di se është shumë më e rrezikshme se sa një budalla që e di se ai nuk di asgjë.


 

Vlera e të gjitha derivateve në Botë

një $1 kadrilion – Vlera e të gjitha derivateve në Botë

Kjo tregon vlerën totale imagjinare të gjithë derivativët në Botë (Bastet stil Casino në formën e kontratës, bërë nga bankat). Derivatet janë një rrëmujë të rrezikshme. Ata janë imagjinare, por ende shumë e vërtetë. Derivatet janë baste të stilit kazino mbi vlerën e çdo gjë që ata zgjedhin për të bast mbi, në formularin e kontratës, bërë nga bankat, mbikëqyren nga askush (sepse askush nuk e kupton në mënyrë të qartë web ndërthurur & rrëmujë e derivateve).

Pick “diçka” e vlerës së, bëni baste mbi vlerën e ardhshëm të “diçka”, shtoni kontratë & ju keni një derivat. Bankat bëjnë fitime masive në derivate, dhe kur breshëri flluskë shanset janë tatimpaguesi do të përfundojë me faturën. Kjo vizualizon mbulimin e përgjithshëm për derivate (joreal). Ngjashëm me mbulimin total të kompanisë së sigurimit për të gjitha makinat (nuk do të thotë të gjithë të sigurimit në të gjitha makinat do të paguhet në të njëjtën kohë).

Ndonjëherë Bankat bëjnë kontratat derivative të vetë-anulimi. shembull: 2x Bankat hyjnë Kontratat 2x:
Contract1 = Bank1 paguan 10 milion $ për Bank2 nëse çmimi shkon deri
Contract2 = Bank2 paguan 10 milion $ për Bank1 nëse çmimi shkon deri.
Kjo 1000x dhe pastaj ata të shkojnë mburrem me njëri-tjetrin në lidhje me madhësinë e portofolin e tyre derivativ.

Askush nuk mund të vërtetë të pista që i detyrohet çfarë të cilëve në derivatet, kjo është një rrëmujë e madhe konfuze, por një ngjarje e panjoftuar tilla si Fed drejtoresha, Janet Yellen papritmas rritjen e normës së interesit për 5% do shumë të ngjarë të shpërthej të gjithë Sistemit derivat dhe bankat së bashku me atë, sepse Cascading efekt domino dhe disa banka ka gjasa do të ketë një dorë të keq në baste Derivative dhe të shkojnë falimentuar.

disa budalla (Ndoshta një tjetër bankë) do të zotërojnë aksione dhe asetet e bankës falimentuar, dhe gjithashtu të përballet me falimentimin. Kjo do të shkaktojë një humbje të besimit në banka dhe të gjithë do të fillojë duke tërhequr paratë e tyre të sigurt, ruajnë atë, duke shkaktuar një efekt kaskadë të paaftësisë paguese të bankës.

$1 katrilion = $1000 triliona = $1 Million Miliarda ose $1 miliardë Miliona


 

Likuiditeti Pyramid

Likuiditeti Pyramid

Piramida e likuiditetit është krijuar për visualizing organizimin e klasat e aseteve në kushtet e rrezikut dhe madhësisë. Piramida e likuiditetit u krijua gjatë kohës në Shtetet e Bashkuara, kur secili dollar u mbështet nga Gold. Gold formon bazën e vogël e vlerës më të besueshme, dhe klasat e aseteve në nivele progresivisht më të larta janë më të rrezikshme. Madhësia më e madhe e klasat e aseteve në nivele më të larta është përfaqësues i totalit të vlerës më të lartë në mbarë botën imagjinare të këtyre aktiveve.

Me rritjen e rrezikut financiar, Paratë tenton për të lëvizur nga asetet më të rrezikshme (derivatet), të aseteve më pak të rrezikshme (të holla fizike dhe pastaj ari). Asgjë nuk është pa rrezik, por rreziku është relativ. Çështja është se ka shumë pak të holla fizik dhe edhe më pak Gold krahasim me asetet më të rrezikshme, Kjo e bën për një tregti të mbushur me njerëz në kohën e rrezikut të lartë, kur të gjithë do të hidhen në të holla dhe ari, shtyrë deri çmimin.

Drejtkëndësh të vogël të verdhë në frontin e majtë është e gjitha ari në botë në formë fizike. Gjithë ari në botë nuk është e gjitha në “shkallën e investimeve financiare” formë.

The $1 Katrilion mur Derivatet cash zbehet në distancë, sepse $1 Katrilion është një vlerësim nga analistët më të mira dhe e vërteta është askush nuk e di madhësinë e vërtetë të Tregut derivatet.


 

Krejtësisht origjinale në anglisht këtu: demonocracy.info