Llojet e ndryshme të Binary Options

Llojet e Binary Options

Besoni apo jo ka më shumë për të ofruar me opsione binare se thjesht opsionet tradicionale digjitale binare që shumë tregtarë përdorin për të bërë fitime. Kuptimi llojet e ndryshme të opsioneve binare në dispozicion për tregtimin mund të japin ndonjë tregtar fillestar me më shumë aseteve që ata mund të përdorin për të zhvilluar strategjinë e tyre tregtare. Llojet e opsioneve binare mund të ju ndihmojë për të zhvilluar strategji bazuar off e kushteve të tregut aktual dhe të shfrytëzojë trendet në treg për fitim. Këtu janë disa nga llojet kryesore të opsioneve binare që ju mund të filloni tregtare.

1. opsionet Digital

Këto janë disa nga opsionet më të zakonshme binare që ne mund të mendoni. Këto opsione digjitale janë të tregtohen zakonisht përmes platformave tregtare online dhe do të lejojë tregtar për të zgjedhur ose një opsion lart ose poshtë në bazë off e spekulimeve të tyre për mënyrën se si një aktiv do të lëvizë me tregun. Një kontratë up opsion është ku tregtari ndihet sikur një pasuri do të përfundojë fitimprurës mbi datën e skadimit kundrejt çmimit hyrjes së kontratës. Një opsion poshtë apo vënë opsion është përdorur në opsionet dixhitale, kur një tregtar beson se një aktiv do të bjerë nën çmimin e saj hyrje të nivelit në skadimin e kontratës së opsionit. Duke përdorur këto lloje të opsioneve dixhitale mund të jetë shumë e shpejtë dhe e lehtë sidomos për degën afat-shkurtër. Opsionet Digital gjithashtu e bëjnë të lehtë për të ndjekur degën e shumta në të njëjtën kohë nëpërmjet një faqe portofolit llogari.

2. opsionet kontakt

Ky lloj opsioni binar është pak më ndryshe se idenë tonë tradicionale të opsioneve binare. Me opsion tai chi tregton një tregtar mund të kryejnë kontakt të dyfishtë, nuk ka kontakt dhe prek kontratat. Në thelb prekin kontratat përfshijnë parashikimin e tregut, si dhe. Një opsion touch supozon se vlera e një aktivi do të arrijë një diferencë të paracaktuar profitabilitetit para mbarimit të opsionit është arritur. Nuk ka opsione kontakt supozojmë se kufiri paracaktuara rentabilitetin nuk do të arrihet. Prek dyfishtë ndodhin kur periudhat e përcaktuara pagim janë të përfshira me opsionet e kontratës rezulton në dy shanse për profitabilitetit. Kur tregtarët fillojnë për të marrë shumë të mira në spekulime dhe të ndjehen sikur një aktiv mund të arrijë një nivel të paracaktuara në opsionet e afërt me prekje të ardhmen mund të jetë forma shumë fitimprurës të opsioneve binare.

 

Këto janë vetëm dy nga llojet kryesore të opsioneve binare të cilat janë në dispozicion të investitorëve të mundshëm. Me disa lloje të tjera në dispozicion, Opsionet binare mund të ofrojë një treg shumë fitimprurës për investitorët me përvojë.


CFDs TRADING


libertex-logo