Udhëzuesi i përdorimit për fillestar në Forex tregtare

Trading Libertex

Nuk janë një shumë e librave për fillestar të cilët nuk mund të merrni ndonjë besimin për sukses në forex trading. Librat janë Currency Trading for Dummies - nga Mark Gallant dhe Brian Dolan, Trading Day dhe Swing Trading treg monedhën e: Strategjitë teknike dhe themelore të përfitojnë nga lëvizjet e tregut - nga Lien, Complete Turtle Trader - nga Covel, FX Boot Camp Udhëzues për strategjike dhe taktike Forex Trading - nga Wayne McDonell . Këtu një fillestar mund të gjeni përgjigjen e tij e dëshiruar të pyetjes së tij. Fillestar mund të dini më shumë rreth Forex tregtare çfarë është ajo? Si punon? Si të jetë një tregtar i suksesshëm? Në fakt këtu diskutuan tre libra të lartë të vlerësuarat lartësia për forex trading.

Studimi vetë në librin e forex trading

Kjo është një nga më të libra popullore për studimin e vetë e fillestar që dëshiron sukses për tregtimin e vet. Kryesisht ajo mbulon më e nevojshme themelore e forex trading dhe analizën teknike të një niveli përmirësim. Shumë libra të tjera janë në dispozicion në lidhje me Forex tregtare, por këto libra të japë njohuri të veçantë për tregtarët.

tregtare ditë & para tregtare në treg

Më të mirëpritur për fillestar në Forex tregtare fillimisht librat është shkruar nga Kathy Lien. Ky është libri i vogël, por ajo është shumë e dobishme për fillestar. Nëse dikush dëshiron të mësuar më shumë rreth Forex tregtare ai / ajo duhet të mbledhë libri shkaktojë librin është shumë e paracaktuar për të dhënë sukses. Ky përdorues mund të mbani besimin në lidhje me këtë libër.

Tregtare Forex kërkon dhjetë domosdoshme

Libri dhjetë thelbësore e forex trading është libër shumë interesant për tregtarët Forex që janë shumë dëshiron të suksesit në dëshiron e tij. Ky libër është shkruar nga një shkrimtar Jared F. Martinez i cili është një nga ekspertët më të mëdhenj në botë forex trading. Ai është gjithashtu një anëtar i karakteristike psikologjik të tregti, Ky libër ka një opsion përdoruesi mund të shtoni mendimin e tij / saj në lidhje me suksesin e forex trading.

Shtatë Strategjitë për të fituar në forex trading

Ky libër shpjegon shkurtimisht se si për të përmirësuar përdoruesit të ndryshojë në forex trading. Ajo kënaqur edhe ide tregtare dhe mendohet që është e domosdoshme për këdo që përfshijnë me forex trading. Ky libër është shkruar nga përkatësisht Grace Cheng, një tregtar i cili punon me analizën kohë të plotë të tregtimit Forex gjithashtu një tregtar vetëqeverisëse.

 

Libertex forex

Këshilla për ju

Nëse ju nuk mund të merrni përgjigjen tuaj të dëshiruar nga ky libër ju mund të kërkoni përsëri në Forex tregtare dhe e goditi në librat e forex trading mbi link. Ne rregull. Në qoftë se librat tuaj të preferuar të Forex tregtare nuk është i listuar këtu. Atëherë ju mund të kontaktoni me mbështetjen tonë. Unë mendoj se në qoftë se ju përsëri shqyrtojë këtë libër ju do të jetë në gjendje për të gjetur përgjigjen tuaj. Nga ana tjetër, në qoftë se ju të gjeni të preferuara librat tuaj Forex tregtare, atëherë ju mund të suksesshëm në vet tregtare tuaj Forex. Është shumë e përgëzoi që unë mund t'ju siguroj suksesin Forex tregtare.