Pyetje dhe pergjigje – tregti

Q & A Trading

Q: Unë jam një tregtar rishtar. Çfarë njohuri nuk kam nevojë për tregtisë duke përdorur sistemin tuaj?

A: Vetëm njohuri themelore është e nevojshme. Ju do të duhet për të hapur një tabelë të një palë të caktuar Valuta. Pjesa tjetër është përshkruar në detaje më të mëdha në Guide Përdoruesit.

 

Q: Unë do të mësojnë ndonjë gjë të re?

A: Ju do të jenë në gjendje të bëjë porosi në pritje. Përveç se, sistemi nuk kërkon vëmendjen tuaj, kështu që ju mund të kaloni kohën ruajtur studiuar tregun dhe përmirësimin e aftësive tuaja Forex.

Libertex

Q: Sa shpesh e bën sistemin tuaj të dërgojë sinjale? Unë do të duhet që vazhdimisht të ulur në frontin e kompjuterit duke pritur për një sinjal?

A: Sistemi jep një sinjal një herë në ditë në një kohë të caktuar. Kështu që, në atë kohë të gjithë ju duhet të bëni është për shikim në tabelë, të marrë një vendim dhe vend urdhërat. pas kësaj, ajo do të kërkojë shumë pak për vëmendjen tuaj, përveç për transferimin e rendit në rentabilitet.

 

Q: I really liked mënyrën sistemi juaj Forex ka qenë i dërguar sinjale në e-mail tim. Do të bëjë Box Forex njëjtën gjë e saktë?

A: Nuk ka nevojë për atë. Ndryshe nga Forex, Sinjalet Forex Box janë të krijuara në kohën e caktuar pikërisht.

 

Q: Ju deklarojë se sistemi punon me 2 palë të monedhës. A mund ta përdorin atë me çifte të tjera?

A: Ju mund të provoni atë, megjithatë ju do të shkojnë në rrugën që kemi mbuluar tashmë.

Disa nga rezultatet më të qëndrueshme janë treguar kur sistemi punon veçanërisht me EURUSD dhe USDCHF palë. Më pak të qëndrueshme edhe pse ende sinjale fitimprurëse janë vërejtur me çifte USD (i.e. GBPUSD, USDJPY, etj) Ne nuk e këshillojnë që duke u përpjekur për të përdorur sistemin tonë me çifte që nuk kanë USD (i.e. CADCHF, GBPJPY, etj).

Libertex

Q: Unë do të doja për të kursyer disa para. Mund të pres një zbritje në një robot, kur kam blerë një informator? Dhe gjithashtu, çfarë do të jetë shtrirja e kursimeve të mia?

A: Në qoftë se e keni blerë Informer tonë para 1 gusht, ju do të merrni robot si një dhuratë.

 

Q: Unë kam marrë disa sisteme manuale nga zhvilluesit të ndryshme. Disa prej tyre kanë një numër të linjave të ndryshme, nivelet, grafikët, surges / spikes dhe periudha. Kombinimi i të gjitha këtyre elementeve grafike jep sinjale në të dy hyrje dhe dalje. A nuk mendoni se sa më i madh numri i treguesve, sinjalet më të sakta që ju merrni?

A: Ne nuk mendoj kështu. shumë herë, kur ju jeni duke u shitur shumë indikatorë. pastaj, duke përdorur kombinimin e treguesve sipër-përmendura, ata t'ju kërkojë për të gjetur sinjalet në tuaj. Kjo është shumë indikative dhe flet vëllime si zhvilluesi i produktit është dembel dhe nuk kujdeset për të akomoduar tregtari. Në kontrast të mprehtë, kujdeset për tregtarët tanë është ajo që na dallon nga të gjitha zhvilluesve të tjera. Ne gjithmonë përpiqemi për të bërë produktet tona jashtëzakonisht e thjeshtë në pjesën e jashtme – në fakt, kaq e thjeshtë, se edhe tregtari fillestar lehtë mund të ketë kuptim prej tyre.

Libertex

Q: Unë kurrë nuk kam vendosur urdhëron pritje. Kjo është e vetmja gjë që më ndalon nga blerjen e software tuaj. Sa e komplikuar eshte ajo?

A: Në qoftë se është e vetmja gjë që ju ndalon, mos u shqetësoni. Ajo është shumë e thjeshtë. I tërë procesi hap pas hapi është përshkruar në udhëzuesit të përdoruesit. Ju do të mësojnë atë në lidhje me 1 minutë.. megjithatë, në qoftë se ju të gjeni të disi e vështirë për të manualisht vend urdhërat, ju mund të merrni robot tonë për të lira dhe kjo mund të vendos urdhërat për ju — diçka që nuk do t'ju kushtojë një qindarkë.

Për ta bërë atë të thjeshtë: blej një informator para 1 gusht, 2011, provuar atë dhe të provojë për veten se sa fitimprurës sistemi është dhe pas 1 gusht, ju do të merrni një robot krejtësisht falas për ju.

 

Q: Cilat janë palë të monedhës që Robot do të punojnë me?

A: Ato janë të njëjta si për Informer – EURUSD dhe USDCHF

 

Q: Oferta juaj thotë se unë do të merrni të gjitha nivelet: fillestar Price, Stop Humbja dhe Merrni Fitimi. E vetmja gjë që mungon, e cila sipas mendimit tim është shumë e rëndësishme: është do të marr një aluzion – në cilin drejtim unë duhet të vendosni porosinë time. Do sistemi të dërgojë një sinjal - duhet të hapë shitur apo të blerë Order?

A: po, sigurisht. Para se urdhri është i hapur, ju do të keni të gjithë informacionin e nevojshëm. Të gjitha kushtet se si dhe kur për të hapur urdhra janë përshkruar në hollësi më të mëdha dhe sinjalet janë të qarta, konciz dhe të lehtë për të kuptuar.

Libertex

Q: Ju deklarojnë se sinjalet arrijnë në saktë të njëjtën kohë çdo ditë I tregtisë. A është kjo e saktë të njëjtën kohë në të gjithë botën? Njerëzit jetojnë në zona të ndryshme kohore dhe përveç, Të gjithë agjentët tregojnë kohë të ndryshme në terminalet e tyre. Unë do të jetë e nevojshme për të llogaritur një farë mënyre, kur është koha më e mirë në vend urdhërat e mia?

A: jo, ju nuk do të duhet për të bërë këtë. Sistemi automatikisht do të llogaritur dallimin në mes të kohës terminaleve tuaj 'në lidhje me GMT dhe automatikisht do të përshtaten me kohën terminalin tuaj s. Ne kemi provuar për të bërë sistemi ynë jashtëzakonisht i thjeshtë për të gjithë tregtarët. Ju nuk do të duhet për të rrënuar trurin tuaj me ndonjë pyetje teknike.

 

Q: I përdorur një tregues i rastësishëm. Kur kam vendosur atë në tabelë dhe shikuar në historinë, ajo ishte e gjitha kaq e qartë dhe e thjeshtë që unë u pyesin se si të vijë një tregues të tillë të mrekullueshme ka qenë në dispozicion për të lira? Pastaj unë u përpoq për të tregtisë me atë të bazuar në sinjalet e saj, por ajo vazhdimisht do të ndryshojë ato. Vetëm një moment më parë ajo tregoi hapur Blej. I bëri atë, por sa më shpejt që unë e bëri atë, ajo në çast do të tregojë Shitet.

unë nuk do të hasni njëjtin problem saktë me treguesit tuaj? A janë rezultatet e tyre gjithmonë në përputhje?

A: Çfarë ju përshkruar është quajtur repainting. për fat të keq, shumica e indikatorëve në treg të bëjë "rilyej". megjithatë, ju nuk do të gjeni ndonjë problem me treguesit tanë.

Ata janë të ngurta si një shkëmb!

Q: Do të këtë produkt gjithashtu të ketë një datë e skadimit ashtu si të gjitha produktet tuaj të mëparshëm?

A: po. Sa më shpejt që produkti juaj ju informon se ajo ka skaduar, ju lutem na bjerë një vijë dhe ne menjëherë do të ju dërgoj një version të pakufizuar. Kjo na mbron nga konsumatorët e rastit paskrupullt, të cilët shfrytëzojnë 30-ditor politikën tonë të kthimit, dhe pasi të marrë një rimbursim të plotë, vazhdojnë të përdorin produktet tona.

 

Q: Sa Llogaritë mund ta përdorni produktin tuaj me?

A: Ju mund ta përdorni atë në një (1) jetojnë dhe 5 llogaritë demo. Nëse ju pëlqen të përdorni produktin tonë në numrin më të madh të llogarive, ju lutem kontaktoni ekipin mbështetjen tonë dhe ju do të merrni një zbritje shtesë për blerjen e një kopje më shumë të softuerit.

 

Q: E cila Stop Humbja dhe Fitimi Merrni unë duhet të vendosjes?

A: Merrni Fitimi është i fiksuar gjithmonë dhe është e përshkruar në udhëzuesit të përdoruesit. Stop Humbja do të sugjerohet nga tregues tonë.

 

Q: Nga sa mund të pres për të rritur depozitën time në rreth një muaj, duke përdorur softuer i juaj?

A: E gjitha varet nga sasia e depozitave tuaj të parë, se si e rrezikshme në stilin tuaj tregtare është dhe, sigurisht, në vetë tregun. Në situatën e tanishme e tregut është e vështirë të parashikohet. Kjo nuk është çdo zone ditë Euro ndihet tronditi ekonomike dhe Shtetet e Bashkuara është në prag të një default teknike. megjithatë, Ne fuqimisht besojmë se sistemi ynë mund të ngre llogarinë tuaj nga sa më shumë 50% në muaj në qoftë se ju tregtisë konservative.

ME E RENDESISHMJA- gjithmonë të testuar sistemin në të demo llogari parë. Në rreth një periudhe prove mujore ne ofrojmë, ju do të formojnë një opinion në lidhje me stabilitetin dhe profitabilitetit sistemit. njëlloj, ju do të përfundojë nëse sistemi, pas te gjithave, është për ju dhe i përshtatet nevojave tuaja. pastaj, ju mund të sigurtë të fillojë tregtare në një llogari të jetojnë.

Libertex

Q: Cili agjentët është sistemi juaj më në përputhje me?

A: Ju mund të përdorni ndonjë ndërmjetësi në diskrecionin tuaj. Gjëja më e rëndësishme është që të ketë përdorim broker sistemin MetaTrader4, pasi Forex Blue Box vepron rreptësisht brenda atij ambienti.

 

Q: Unë kam marrë pothuajse të gjitha prodhimet e tuaja. Disa produkte të punojnë mirë për mua, të tjerët nuk janë aq të mëdha. megjithatë, Unë do të doja të ju falënderoj për pjesëmarrjen tuaj në procesin tim arsimor. Në sajë të email tuaj, Unë e kam bërë shumë më me përvojë, zgjuar dhe, me e rendesishmja, më të qetë.

A mund të mbështeteni në çdo lloj zbritje, si klientit tuaj besnik?

A: së pari, Faleminderit shumë. Ne shumë vlerësojmë klientët tanë besnikë dhe gjithmonë ofrojë atyre disa nga opsionet më të mira të blerjes. Sigurisht, ju merrni një zbritje. Detajet dhe disa nga kushtet janë përshkruar diku tjetër në vend.

Vazhdojë si klient tonë dhe të na ofrojnë përshtypjet tuaja. Ajo na ndihmon një pjesë të madhe në zhvillimin tonë.

 

Q: Çfarë është depozita minimale e nevojshme për të filluar duke përdorur sistemin tuaj?

A: Një depozitë të $300 është e nevojshme për të punuar me shumë standarde (nga 0.1). megjithatë, në qoftë se depozita juaj është më pak, ju mund të usilize microlots. Për të marrë informacion në lidhje me microlots, ju lutem kontaktoni ndërmjetësuesit tuaj.

 

Q: Ju shkroi se sistemi mund të përdoret së bashku me Trailingator. Çfarë do të bëni? Gjithashtu, unë do të merrni një zbritje në qoftë se unë blerë Trailingator bashku me Forex Blue Box tuaj?

A: Në vlerësimet tona, profitabilitetit e tregtisë së shfrytëzuar rritjet Trailingator me rreth 20-25%. natyrisht, ju do të merrni një zbritje kur e keni blerë Trailingator.

Trading Lajme dhe Analytics